Libnet.ro
UNICEF

17:46

Justitia din SUA a inculpat-o pe canadiana care intentiona sa il otraveasca pe Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Justitia din SUA a inculpat-o pe canadiana care intentiona sa il otraveasca pe Donald Trump

Pascale Ferrier, femeia de 53 de ani din Quebec acuzata ca i-a trimis o scrisoare otravita presedintelui american Donald Trump, a fost inculpata oficial sub acuzatia de amenintari la adresa presedintelui Statelor Unite de o instanta din statul New York. continuă pe Ziarul Bursa

SUSTINUTA DE GIGANTII FINANCIARI DIN SUA Noua bursa MEMX a fost lansata saptamana aceasta

MEMX devine a 15-a piata americana, concurenta pentru NYSE si Nasdaq Members Exchange MEMX), o noua bursa de actiuni din SUA, a fost lansata la data de 21 septembrie, sustinuta de marile firme de pe Wall Street, care sunt clienti importanti ai pietelor traditionale New York Stock Exchange NYSE) si Nasdaq.

Surpriza totala din partea Chinei. Decizia care ar putea schimba soarta lumii

Intr-un mesaj adresat statelor lumii presedintele Xi Jinping a anuntat masurile pe care le va lua China legat de schimbarile climatice. Astfel, China isi propune neutralitatea carbonului pana in 2060. Surpriza totala din partea presedintelui Xi Jinping Schimbarile climatice sunt o problema, la nivel mondial. China, unul din cele mai mari state, isi propune schimbari .

Un copil care suferea de autism a fost impuscat de politistii din SUA, dupa ce a facut o criza (VIDEO)

Un copil in varsta de 13 ani din statul american Utaha fost impuscat de mai multe ori de catre politisti, dupa ce mama sa a cerut ajutorul acestoradeoarece baietelul facuse o criza, suferind de.

Facebook va lua masuri de restrictionare a continutului, daca alegerile prezidentiale din SUA vor duce la violente

Facebook va lua masuri agresive pentru restrictionarea circulatiei continutului pe platforma sa, daca alegerile prezidentiale americane din noiembrie vor duce la haos sau la tulburari civice violente.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2469 seconds )