Libnet.ro
UNICEF

08:15

Kanye West si-a anuntat programul de candidat la alegerile prezidentiale SUA: antiavort si antivaccin

Adevărul Adevărul,
Kanye West si-a anuntat programul de candidat la alegerile prezidentiale SUA: antiavort si antivaccin

Cantaretul Kanye West 43 de ani) a oferit mai multe detalii cu privire la programul de candidat la alegerile prezidentiale SUA in noiembrie. continuă pe Adevărul

Rapperul Kanye West isi anunta programul de candidat la alegerile prezidentiale SUA: Anti-avort si anti-vaccin Ce functie ii promite lui Musk

Kanye West a oferit mai multe detalii cu privire la programul de candidat la alegerile prezidentiale SUA in noiembrie. Declarandu-se impotriva avortului, sceptic cu privire la un vaccin impotriva Covid-19, rapperul dezvaluie ca intentioneaza sa puna capat brutalitatii politiei si sa reintoarca in scoli teama si iubirea de Dumnezeu, relateaza The Guardian.

Kanye West vrea sa castige alegerile prezidentiale din SUA si spune ca a fost bolnav de COVID-19. Ce a declarat rapperul inainte de cea mai importanta cursa electorala din lumea libera

Rapperul Kanye West a anuntat, miercuri, ca s-a inscris in cursa prezidentiala din SUA pentru a castiga. Cu aceasta ocazie, el a respins speculatiile potrivit carora ar candida la alegerile din 3 noiembrie.

Kanye West candideaza la alegerile prezindentiale din SUA. Este sustinut de Elon Musk

Este oare posibil ca in viitorul apropiat sa o vedem pe Kim Kardashian in postura de Prima Doamna a Statelor Unite? Ei bine, Kanye West tocmai si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din SUA. Si este sutinut in acest demers de nimeni altul decat Elon Musk! .

SUA: imprumuturile pentru salvarea IMM-urilor au finantat si miliardari, inclusiv pe Kanye West

Kanye West, care si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale ale SUA din noiembrie, a beneficiat de fondurile de ajutorare de la guvern pentru brandul sau de adidasi, Yeezy, dezvoltat impreuna cu Adidas, potrivit AFP. Un alt beneficiar este artistul american Jeff Koons, unul dintre cei mai apreciati artisti din lume.

Kanye West si-a anuntat programul de presedinte: Anti-avort si anti-vaccin. Ce functie ii promite lui Musk

Rapperul american Kanye West apropus mai multe proiecte pentru a reforma America de astazi, un program complet si consistent pentru o tara a viitorului dar si a prezentului, noteazaThe.

Ce avere are Kanye West, rapperul american care a declarat ca vrea sa candideze la presedintia SUA

Rapperul american Kanye West, un sustinator vocal al presedintelui Donald Trump, a anuntat sambata ca vrea sa ii ia locul actualului lider politic la Casa Alba. Ce avere areKanye.

Kanye West sustine ca a fost infectat cu coronavirus: Ma uitam la videouri sa aflu ce ar trebui sa fac

Rapperul Kanye West 43 de ani) a dezvaluit ca a fost infectat cu coronavirus in luna februarie si a descris simptomele pe care le-a avut.

S-a decis: Parlamentul nu poate fi dizolvat in ultimele 6 luni de mandat al presedintelui tarii, iar alegerile prezidentiale si cele parlamentare nu pot avea loc simultan

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a prezentat marti, 7 iulie, hotararea de interpretare a unor articole din Constitutie, la sesizarea deputatilor Sergiu Litvinenco si Vasile Bolea, privind posibilitatea organizarii concomitente a alegerilor prezidentiale si parlamentare. Prin urmare, Curtea a decis ca alegerile prezidentiale si cele parlamentare nu pot avea loc in aceeasi zi.

Curtea Suprema a Statelor Unite restrictioneaza modul in care pot vota electorii neloiali din Colegiul Electoral in alegerile prezidentiale

Curtea Suprema a Statelor Unite a refuzat luni sa ii scuteasca pe electorii neloiali din Colegiul Electoral, care decid rezultatul alegerilor prezidentiale, de respectarea legilor statelor care ii obliga sa sprijine candidatul iesit invingator in votul popular dintr-un stat, relateaza Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )