Libnet.ro
UNICEF

11:30

Kanye West vrea sa castige alegerile prezidentiale din SUA si spune ca a fost bolnav de COVID-19. Ce a declarat rapperul inainte de cea mai importanta cursa electorala din lumea libera

B1 B1,
Kanye West vrea sa castige alegerile prezidentiale din SUA si spune ca a fost bolnav de COVID-19. Ce a declarat rapperul inainte de cea mai importanta cursa electorala din lumea libera

Rapperul Kanye West a anuntat, miercuri, ca s-a inscris in cursa prezidentiala din SUA pentru a castiga. Cu aceasta ocazie, el a respins speculatiile potrivit carora ar candida la alegerile din 3 noiembrie. continuă pe B1

Kanye West candideaza la alegerile prezindentiale din SUA. Este sustinut de Elon Musk

Este oare posibil ca in viitorul apropiat sa o vedem pe Kim Kardashian in postura de Prima Doamna a Statelor Unite? Ei bine, Kanye West tocmai si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din SUA. Si este sutinut in acest demers de nimeni altul decat Elon Musk! .

SUA: imprumuturile pentru salvarea IMM-urilor au finantat si miliardari, inclusiv pe Kanye West

Kanye West, care si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale ale SUA din noiembrie, a beneficiat de fondurile de ajutorare de la guvern pentru brandul sau de adidasi, Yeezy, dezvoltat impreuna cu Adidas, potrivit AFP. Un alt beneficiar este artistul american Jeff Koons, unul dintre cei mai apreciati artisti din lume.

Kanye West a anuntat ca va candida la alegerile pentru presedintia SUA. Elon Musk i-a transmis ca poate conta pe sprijinul sau

Kanye West si-a exprimat dorinta de a candida la presedintia Statelor Unite ale Americii, asta dupa ce in nenumarate randuri, s-a aratat un sustinator ferm al actualului presedinte, Donald Trump. insa, nu.

Rapperul Kanye West si-a anuntat candidatura pentru presedintia SUA. Elon Musk il asigura de sprijinul sau

Rapperul american Kanye West, un sustinator vocal al presedintelui Donald Trump, a anuntat, sambata, pe Twitter, ca va candida la presedintia Statelor Unite ale Americii.

Rapperul Kanye West isi anunta candidatura la functia de presedinte al Statelor Unite

Rapperul si producatorul Kanye West si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale americane din noiembrie. Acum trebuie sa indeplinim promisiunea Americii prin a avea incredere in Dumnezeu, a ne uni viziunile si a ne construi viitorul. Eu candidez pentru presedintia Statelor Unite! 2020VISION, a declarat Kanye West, potrivit AFP.

Ce avere are Kanye West, rapperul american care a declarat ca vrea sa candideze la presedintia SUA

Rapperul american Kanye West, un sustinator vocal al presedintelui Donald Trump, a anuntat sambata ca vrea sa ii ia locul actualului lider politic la Casa Alba. Ce avere areKanye.

Twitter-ul explodeaza dupa ce Kanye West isi anunta candidatura prezidentiala

Kanye West spune ca candideaza la functia de presedinte. Nu este clar daca muzicianul este serios sau daca este vorba despre o cascada publicitara in favoarea lui, anunta Bloomberg.

S-a decis: Parlamentul nu poate fi dizolvat in ultimele 6 luni de mandat al presedintelui tarii, iar alegerile prezidentiale si cele parlamentare nu pot avea loc simultan

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a prezentat marti, 7 iulie, hotararea de interpretare a unor articole din Constitutie, la sesizarea deputatilor Sergiu Litvinenco si Vasile Bolea, privind posibilitatea organizarii concomitente a alegerilor prezidentiale si parlamentare. Prin urmare, Curtea a decis ca alegerile prezidentiale si cele parlamentare nu pot avea loc in aceeasi zi.

Curtea Suprema a Statelor Unite restrictioneaza modul in care pot vota electorii neloiali din Colegiul Electoral in alegerile prezidentiale

Curtea Suprema a Statelor Unite a refuzat luni sa ii scuteasca pe electorii neloiali din Colegiul Electoral, care decid rezultatul alegerilor prezidentiale, de respectarea legilor statelor care ii obliga sa sprijine candidatul iesit invingator in votul popular dintr-un stat, relateaza Reuters.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din toamna

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a anuntat, astazi pe Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )