Libnet.ro
UNICEF

10:45

Karma lui Dan Barna. Lidia Fecioru, despre sansele liderului USR de a ajunge la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Karma lui Dan Barna. Lidia Fecioru, despre sansele liderului USR de a ajunge la Cotroceni

Liderul USR Dan Barna a inceput negocierile dure pentru a-i locul lui Klaus Iohannis. Si deja i-a spus de doua ori in fata actualului presedinte ca nu il va sustine la alegerile din. continuă pe Antena3

Dan Barna, despre motiunea de cenzura: E dificil de spus daca trece; mai trebuie 20 de voturi de la PSD, nu e usor

Dan Barna, presedintele USR , a declarat, vineri, ca este dificil de spus daca motiunea de cenzura va trece, avand in vedere ca mai este nevoie de 20 de voturi de la PSD, care inseamna mult in termeni de aritmetica parlamentara.

Dan Barna, intrebat daca USR-PLUS isi doreste sa il bata pe Klaus Iohannis la prezidentiale: Categoric

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca alianta USR-PLUS isi doreste categoric sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din toamna. Barna a spus, de asemenea, ca trebuie accentuata integrarea cu PLUS, fiind doua partide cu culturi organizationale diferite, partidul condus de Dacian Ciolos avand o structura mai ierarhica.

Liderul USR, Dan Barna, valideaza Antena 3 si continua sa il atace pe Iohannis: Oamenii m-au recunoscut la frizerie dupa ce am fost la emisiunea patriarhului Gadea Nu exclud o candidatura la Primaria Sibiului

Liderul USR, Dan Barna, valideaza in continuare Antena 3, afirmand, intr-un interviu pentru g4media. ro, ca oamenii l-au recunoscut la frizerie dupa ce a fost la emisiunea lui Mihai Gadea. Barna mai spune ca nu.

DAN BARNA, USR: Un presedinte de tara trebuie sa fie vizibil

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, ieri seara, ca un presedinte al Romaniei trebuie sa fie vizibil si implicat, sa ofere credibilitate si profesionalism, adaugand ca acesta nu are un rol de administrator al unui oras, ci pe acela de a reprezenta societatea consistent, de a transmite mesajele si de a da viziunea pentru Romania.

Dan Barna si Dacian Ciolos, mesaj comun: Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja USR si PLUS vor merge mai departe impreuna

Dan Barna si Dacian Ciolos au postat duminica un mesaj comun, pe conturile lor de Facebook, in care recunosc existenta unor discutii mai aprige in interiorul Aliantei USR - PLUS, dar isi afiseaza determinarea de a merge mai departe impreuna, si la prezidentiale, si la locale, si la parlamentare.

Dan Barna: ,,Am inceput sa primesc telefoane foarte feng shui

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca dupa alegerile din 26 mai, tentatia multora a fo.

Dan Barna: Am primit telefoane de la PSD

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca dupa alegerile din 26 mai, tentatia multora a fost de a se lipi de Alianta USR PLUS, sustinand ca a primit telefoane foarte feng shui de la personalitati.

Dan Barna nu exclude un guvern PSD. Ce conditii pune

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca este dificil de spus daca motiunea de cenzura va trece, avand in vedere ca mai este nevoie de 20 de voturi de la PSD, care inseamna mult in termeni de.

Dan Barna, marturisire-soc: Am primit telefoane de la PSD

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca dupa alegerile din 26 mai, tentatia multora a fost de a se lipi de Alianta USR PLUS, sustinand ca a primit telefoane foarte feng shui de la personalitati.

Dan Barna: Dupa rezultatele din 26 mai am primit telefoane foarte feng shui, inclusiv de la PSD

Liderul USR Dan Barna a declarat vineri seara, la TVR 1, intrebat daca are semnale de la oameni din alte partide ca ar vrea sa se inscrie in USR, ca dupa rezultatele la europarlamentare a inceput sa primeasca telefoane foarte feng shui de la personalitati din ultimii 30 de ani din politica, inclusiv de la PSD, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )