Libnet.ro
UNICEF

15:00

Kate Middleton a inceput parada fashion dupa concediul de maternitate

ADPM ADPM,
Kate Middleton a inceput parada fashion dupa concediul de maternitate

Kate Middleton a incheiat concediul de maternitate si este acum din nou deosebit de activa avand aparitii publice dese. Deja saptamana aceasta au fost doua, iar vineri va urma mult-asteptata participare la nunta Printesei Eugenie. continuă pe ADPM

Kate Middleton, criticata de Keira Knightley pentru ca ar afisa o imagine falsa dupa nastere

Actrita Keira Kightley o critica pe Ducesa de Cambridge sustinand ca afiseaza o imagine falsa, nerealista, dand ca exemplu si faptul ca s-a afisat impecabil, machiata si pe tocuri, la doar sapte ore dupa nastere, cand a iesit din maternitate.

Kate Middleton a topit kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Cum a aparut la prima indatorire regala comuna cu sotul ei

Acum ca a incheiat concediu de maternitate, Ducesa de Cambridge s-a reintors la indatoririle regale. Ieri, a avut loc prima aparitie publica alaturi de sotul ei, dupa ce l-a adus pe lume pe Printul Louis.

De ce poarta Kate Middleton mereu aceasta pereche de cizme? Le stim de 14 ani!

Ducesa de Cambridge si-a reluat activitatea regala, dupa o pauza de cinci luni, timp in care s-a concentrat pe cresterea micutului Louis. Ieri, ea s-a prezentat la un eveniment cu si despre copii, in care a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )