Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kaufland anunta investitii de peste 100 milioane de euro in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Kaufland anunta investitii de peste 100 milioane de euro in Republica Moldova

Evolutiile in implementarea proiectului investitional Kaufland in Republica Moldova au fost examinate marti, 20 martie, in cadrul intrevederii premierului Pavel Filip cu directorul general al companiei Kaufland Romania, Marco Hosl si directorul proiectului in Moldova, Dona Rapciuga. continuă pe Adevărul

Peste 100 de perchezitii in dosare penale privind infractiuni economice, in ultima saptamana

Peste 100 de perchezitii in dosare penale privind infractiuni economice au fost desfasurate de politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane, fiind luate masuri asiguratorii in valoare de aproape 8 milioane de lei. Peste 650. 000 de tigarete, 452 de kilograme de tutun si 173 de litri de alcool de contrabanda au fost ridicate.

Peste 100 de perchezitii, efectuate in ultima saptamana in dosare cu fraude economice

In ultima saptamana, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat peste 100 de perchezitii, in cadrul unor dosare penale intocmite pe numele unor persoane banuite de infractiuni economice.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 9,91 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 46,23 milioane de lei 9,91 milioane de euro).

CNAIR este gata sa plateasca peste 83 milioane lei pentru intretinerea drumurilor administrate de DRDP Iasi

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a demarat o licitatie pentru executarea de lucrari de intretinere, pe o perioada de trei ani, pe reteaua de drumuri nationale administrate de Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Iasi, valoarea contractului fiind estimata la 83,55 milioane lei, fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )