Libnet.ro
UNICEF

08:45

Kaufland, tinta unor atacuri pe retelele sociale pentru ca sponsorizeaza un program de educatie sexuala in scoli

Adevărul Adevărul,
Kaufland, tinta unor atacuri pe retelele sociale pentru ca sponsorizeaza un program de educatie sexuala in scoli

Rumoare pe retelele de socializare dupa ce au aparut mai multe mesaje prin care se recomanda boicotarea lantului de magazine Kaufland pe motiv ca ar fi finantat un program de educatie sexuala explicita si teoria gender in scolile din Romania. Boicotul vine in contextul in care tot mai multi medici atrag atentia ca este mare nevoie de educatie sexuala in scoli avand in vedere ca Romania are cel mai mare numar de mame minore sub 15 ani. continuă pe Adevărul

Statul a dat ajutoare sociale pentru persoane care nu se incadrau in prevederile legale, in 2017. Unii aveau venituri din dividende si masini cu o vechime de pana in 10 ani (raport al Curtii de Conturi)

La Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) au fost identificate plati efectuate fara respectarea cadrului legal aplicabil pentru tipurile de beneficii de asistenta sociala auditate, se arata intr-un raport al Curtii de Conturi pe 2017. Astfel, au fost acordate alocatii pentru sustinerea familiei, venit minim garantat etc. unor persoane care aveau bani din dividende si bunuri nedeclarate cu o vechime mai mica de 10 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )