Libnet.ro
UNICEF

17:30

Kaufland vine cu o surpriza gratis si foarte utila pentru toti clientii

B1 B1,
Kaufland vine cu o surpriza gratis si foarte utila pentru toti clientii

Kaufland este unul dintre cei mai mari jucatori de piata de retail din Romania. Acum, gigantul originar dn Germania vine cu o surpriza pentru toti clientii. Au lansat o aplicatie foarte. continuă pe B1

DIGI RCS-RDS vine cu o surpriza pentru toti romanii, iar asta ar fi o lovitura pentru Orange Vodafone Telekom

Digi Romania a venit cu o surpriza mare pentru toti romanii, nu doar pentru abonati. Aceasta strategie de marketing se doreste a fi o lovitura pentru principalii competitori de pe piata de.

Veste pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla cu preturile

Astazi, pretul petrolului a urcat cu 1%, pe fondul redresarii cererii. Declaratia cu care Arabia Saudita a generat scumpira titeiului, in continuare. Pretul petrolului este in crestere Sprijinit de cresterea optimismului Arabiei Saudite privind cererea din Asia si de angajament Irakului de a extinde reducerea productiei, pretul petrolului a urcat, luni, cu 1%. Declaratiile sefului .

Veste uriasa pentru toti romanii cu credite la banca. Cel mai mic ROBOR din ultimii 2 ani

Astazi, indicele ROBOR la trei luni a scazut la 2,04%, de la 2,05%, si a atins cea mai mica valoare din martie 2018 si pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. in functie de acest indice sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei. Ce decizie au luat specialistii BNR, aflati .

Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat si imbucurator vizavi de situatia scolara 2020-2021. Acesta a declarat ce se va intampla in cazul in care anumite scoli vor fi inchise din cauza pandemiei de COVID-19. De acum incolo, parintii trebuie sa stea linistiti, deoarece acestia vor putea ramane cu copilul de acasa in cazul unei .

Primele doua avioane cu ajutoarele medicale romanesti pentru Liban au decolat sambata dimineata. Arafat: Gestul nostru este unul foarte mic pentru ceea ce ar trebui sa facem in sprijinul Libanului

Departamentul pentru Situatii de Urgenta impreuna cu societatea civila si cu diaspora libaneza in Romania dar si cu eforturile Ministerului Apararii vor duce la sosirea primului sprijin pe linie medicala pentru Liban. Cele doua avioane din spate sunt cu medicamente repartizate din rezervele Statului. Este normal sa existe o solidaritate. Gestul nostru este unul foarte mic pentru ceea ce ar trebui sa facem in sprijinul Libanului, a spus simbata Raed Arafat, inainte ca cele doua avioane cu ajutoarele umanitare romanesti sa decoleze spre Beirut.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )