Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kelemen Hunor critica pe Facebook, in maghiara, condamnarea la inchisoare a Annei Horvath, fost viceprimar in Cluj: Poti judeca un om fara nicio dovada?

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor critica pe Facebook, in maghiara, condamnarea la inchisoare a Annei Horvath, fost viceprimar in Cluj: Poti judeca un om fara nicio dovada?

Liderul UDMR Kelemen Hunor sustine, intr-o postare pe Facebook facuta in limba maghiara, ca in cazul lui Horvath Anna nu este nici justitie, nici lege. Fostul viceprimar al Clujului, Horvath Anna, a fost condamnat vineri, 23 martie, la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu executare. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor critica pe Facebook, in maghiara, condamnarea la inchisoare a Horvath Anna, fost viceprimar in Cluj: Poti judeca un om fara nicio dovada?

Liderul UDMR Kelemen Hunor sustine, intr-o postare pe Facebook facuta in limba maghiara, ca in cazul lui Horvath Anna nu este nici justitie, nici lege. Fostul viceprimar al Clujului, Horvath Anna, a fost condamnat vineri, 23 martie, la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu executare.

Kelemen Hunor critica Justitia dupa condamnarea fostului viceprimar UDMR al Clujului: CRIMA DE CARACTER! Ancsa, nu te lasa, noi nu te lasam singura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, critica justitia din Romania dupa ce fostul viceprimar al orasului Cluj-Napoca, Anna Horvath, a fost condamnata la doi ani si opt luni de inchisoare cu executare pentru trafic.

Kelemen Hunor: Decizia CCR arata ca Romania nu este un stat model pentru drepturile minoritatilor nationale

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a sustinut ca decizia CCR de a declara neconstitutional proiectul de lege referitor la infiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic la Targu Mures reprezinta un mesaj extrem, extrem de dur in 2018 din partea CCR si transmite comunitatii maghiare ca nu are dreptul la o scoala. Acesta a mai adaugat ca Romania nu este un stat model in ceea ce priveste drepturile minoritatilor nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )