Libnet.ro
UNICEF

11:30

Kelemen Hunor: Este un lucru foarte rau ca am nceput anul fara un buget votat n Parlament

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor: Este un lucru foarte rau ca am nceput anul fara un buget votat n Parlament

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, miercuri, ca este un lucru foarte rau ca s-a inceput anul fara un buget votat in Parlament. Liderul UDMR atage atentia ca la nivel local exista deja probleme si ca autoritatile locale nu pot aproba bugetele inainte de luna aprilie. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor: UDMR nu sustine Ordonanta lacomiei. Masurile att de brutale n zona fiscala sunt extrem de contraproductive

UDMR nu sustine Ordonanta de urgenta privind masurile fiscale pe motiv ca masurile brutale in zona fiscala si de impozite sunt extrem de contraproductive, a declarat, luni, presedintele UDMR Kelemen Hunor, adaugand ca se indoieste ca dezbaterea acestei ordonante in Parlament va merge foarte lin, transmite Agerpres.

Kelemen Hunor: Nu cred ca Romania va da gres la presedintia Consiliului UE. Era loc de o pregatire mai buna Ateneu

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat faptul ca e convins ca Romania va face fata mandatului de presedinte al Consiliului UE. Liderul Uniunii a fost critic si in ceea ce priveste organizarea ceremoniei de la Ateneu, punctand faptul a primit foarte tarziu invitatia la eveniment.

KELEMEN HUNOR: UDMR nu sustine OUG privind masurile fiscale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, intr-un interviu la RFI, ca Guvernul nu ar fi trebuit sa adopte OUG privind masurile fiscale cu doar cateva zile inainte de terminarea anului calendaristic si fiscal.

KELEMEN HUNOR: Romania nu va da gres la presedintia Consiliului UE

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se declara convins intr-un interviu la RFI ca Romania va face fata mandatului de presedinte al Consiliului UE.

Kelemen Hunor se distanteaza de PSD si de masurile BRUTALE din zona fiscala: UDMR nu sustine ordonanta lacomiei

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, pare sa se distanteze de PSD si a anuntat ca formatiunea pe care o conduce nu sustine ordonanta lacomiei anuntata de Guvernul Dancila. El a motivat ca masurile brutale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )