Libnet.ro
UNICEF

15:45

Kelemen Hunor: Ministrul Educatiei de doua ori n trei saptamni a facut gesturi cu care nu am fost de acord si nu am fost consultati; asteptam o remaniere

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor: Ministrul Educatiei de doua ori n trei saptamni a facut gesturi cu care nu am fost de acord si nu am fost consultati; asteptam o remaniere

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, vineri, ca Uniunea asteapta o remaniere in fruntea Ministerului Educatiei, spunand ca o colaborare cu actualul ministru va fi imposibila si ca increderea in acesta nu exista, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

UDMR cere schimbarea lui Popa de la ministerul Educatiei. Kelemen Hunor: E o situatie extrem de neplacuta...

UDMR solicita schimbarea lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei. Kelemen Hunor a declarat ca situatia este extrem de neplacuta, iar colaborarea cu Popa a devenit imposibila. in aceste.

Kelemen Hunor, nemultumit de Guvernul actual

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat astazi ca nu a fost multumit de actualul Guvern, dar nici de cele precedente, el enumerand si Executivul condus de Victor Ponta, din care formatiunea a plecat.

Kelemen Hunor le cere alegatorilor sa mearga la referendum si sa voteze dupa constiinta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, dupa sedinta Consiliului Permanent al formatiunii, ca maghiarii si sustinatorii formatiunii sale trebuie sa participe la Referendumul din 6-7 octombrie, da.

Kelemen Hunor, atac la PSD: Nu m-a multumit nici actualul guvern, nici precedentele

Kelemen Hunor a declarat ca nu este multumit de Guvernul Dancila cum, de altfel, nu a fost multumit nici de precedentele guverne PSD Liderul UDMR a precizat ca ultimul guvern despre care a avut o parere buna.

Kelemen Hunor, la Adevarul Live, de la ora 12.00. Mai ramane UDMR alaturi de PSD?

Presdintele UDMR, Kelemen Hunor, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre referendumul privind familia traditionala, despre protestul diasporei si despre colaborarea cu Liviu Dragnea. Va mai sprijini UDMR guvernarea PSD?.

Kelemen Hunor, la Adevarul Live. Mai ramane UDMR alaturi de PSD?

Presdintele UDMR, Kelemen Hunor, vorbeste, la Adevarul Live, despre referendumul privind familia traditionala, despre protestul diasporei si despre colaborarea cu Liviu Dragnea. Va mai sprijini UDMR guvernarea PSD?.

Kelemen Hunor: Opozitia face balet mediatic. E foarte departe de a da jos Guvernul. N-am mai vorbit cu Ludovic Orban nici macar la o cafea

Presdintele UDMR, Kelemen Hunor, a vorbit, la Adevarul Live, despre referendumul privind familia traditionala, despre protestul diasporei si despre colaborarea cu Liviu Dragnea. Liderul UDMR s-a declarat nemultumit de guvernele din ultimii cinci ani si a criticat Opozitia pentru lipsa de deschidere in ceea ce priveste negocierile cu formatiunea pe care o conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )