Libnet.ro
UNICEF

07:15

Kelemen Hunor si Mircea Diaconu isi depun astazi candidaturile pentru alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kelemen Hunor si Mircea Diaconu isi depun astazi candidaturile pentru alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE - Mircea Diaconu si-a depus candidatura la BEC: Apelul meu este sa incercam pe cat posibil sa refacem speranta, increderea in noi si viitorul nostru, cei care mai cred in romanism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o sansa, ultima, depinde cati vom fi. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun astazi candidaturile la alegerile prezidentiale

Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun vineri candidaturile pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central. Liderul USR Barna a anuntat, inca de saptamana trecuta, ca a reusit sa stranga.

Prezidentiabilii PSD si PMP Viorica Dancila si Teodor Paleologu isi depun astazi candidaturile pentru Cotroceni

Liderul PSD Viorica Dancila isi va depune joi candidatura pentru un mandat de presedinte. Este asteptat tot astazi sa isi depuna candidatura la Biroul Electoral Central si prezidentiabilul PMP, Teodor Paleologu.

inca doi in cursa pentru Cotroceni: Sambata isi vor depune candidaturile Kelemen Hunor si Mircea Diaconu

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale si Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE si Pro Romania, vor depune sambata, la Biroul Electoral, semnaturile necesare pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Pana acum si-au depus candidaturile Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dancila si Theodor Paleologu.

Prezidentiale 2019. Astazi isi depun oficial candidaturile Iohannis si Barna

Daca ieri si-au depus ofocial candidaturile Viorica Dancila si Theodor Paleologu, azi a venit randul.

Kelemen Hunor a venit pe trotineta pentru a-si depune candidatura la prezidentiale: Astazi e putin sa avem o tara normala, e nevoie de mai mult

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a venit pe o trotineta electrica la Biroul Electoral Central pentru a-si depune candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie. Candidatul Uniunii a spus ca a strans 266. 000 de semnaturi.

Kelemen Hunor, pe trotineta la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale: Nu politicienii trebuie sa se ocupe de fericirea oamenilor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. Kelemen Hunor a venit la sediul BEC pe o trotineta electrica si a spus ca sustine proiectele impotriva poluarii.

KELEMEN HUNOR: Cred ca vom intra in turul doi al alegerilor prezidentiale Paleologu si cu mine

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, la Constanta, ca in turul doi al alegerilor prezidentiale vor intra el si candidatul PMP, Theodor Paleologu, fiind astfel vorba de un tur de scrutin minunat, cum tara noastra nu a mai avut.

Kelemen Hunor a venit pe trotineta la BEC: Nu prin politica se asigura fericirea cetatenilor. Trebuie sa avem viziuni, proiecte marete, atunci vom ies din mediocritate (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a sosit sambata pe o trotineta la sediul Biroului Electoral Central unde a depus listele de semnaturi pentru inscrierea in alegerile prezidentiale. Acesta a depus.

Kelemen Hunor, aparitie surpriza la BEC. Liderul UDMR a venit cu trotineta electrica

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale, a avut o aparitie surpriza la sediul Biroului Electoral Central. Acesta a venit cu trotineta electrica la BEC pentru a-si depune candidatura in cursa.

Scenariu-soc: Kelemen Hunor si Theodor Paleologu, in turul doi al prezidentialelor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus vineri, la Constanta, ca in turul doi al alegerilor prezidentiale vor intra el si candidatul PMP, Theodor Paleologu, fiind astfel vorba de un tur de scrutin minunat, cum.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )