Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kim Jong Un si Donald Trump, favoritii caselor de pariuri la Nobelul pentru Pace ce se va acorda astazi

Hotnews Hotnews,
 Kim Jong Un si Donald Trump, favoritii caselor de pariuri la Nobelul pentru Pace ce se va acorda astazi

Castigatorul premiului Nobel pentru Pace va fi anuntat vineri si, desi comitetul de acordare nu face publica lista candidatilor, exista numeroase speculatii privind cine va castiga prestigioasa distinctie, scrie Guardian. Tot ce se stie este ca exista 331 de nominalizari, 216 persoane si 115 entitati, potrivit comitetului pentru Nobel. continuă pe Hotnews

Revista Time: Donald Trump si Kim Jong-un, printre favoritii la castigarea premiului Nobel pentru Pace

Revista americana Time i-a inclus miercuri pe presedintii american Donald Trump si nord-coreean Kim Jong-un, pe Carles Puigdemont, fost lider al comunitatii autonome spaniole Catalonia, si pe papa Francisc pe.

Donald Trump l acuza pe miliardarul George Soros ca finanteaza militantii anti-Kavanaugh

Presedintele Donald Trump l-a acuzat vineri pe miliardarul american George Soros ca finanteaza militantii care protesteaza impotriva confirmarii candidatului sau la Curtea Suprema, Brett Kavanaugh, acuzat de agresiune sexuala, scrie AFP.

IMAGINI JENANTE cu Donald Trump: A urcat in avion fluturand o bucata de HARTIE IGIENICA lipita de pantof (VIDEO)

Moment jenant cu presedintele SUA. Donald Trump a fost suprins, joi seara, urcand in aeronava Air Force One cu o bucata lunga de hartie igienica, care era lipita de talpa pantofului piciorului stang. in.

VIDEO Moment penibil cu Donald Trump. Presedintele SUA, surprins cum urca in avion cu o bucata de hartie igienica lipita de talpa pantofului

Presedintele american, Donald Trump, a fost tinta glumelor internautilor si presei americane , joi, in timp ce urca in avionul prezidential, iar o bucata de hartie igienica flutura sub talpa pantofului sau stang, cu fiecare pas.

Ce avere are presedintele Donald Trump

Averea presedintelui american Donald Trump a ramas practic neschimbata intre 2017 si 2018, la aproximativ 3,1 miliarde dolari, potrivit clasamentului publicat miercuri de revista Forbes, informeaza AFP. Co.

Cum si-a ajutat Donald Trump parintii sa faca evaziune fiscala

Actualul presedinte al SUA, Donald Trump, a fost implicat in anii 90 in manevre fiscale dubioase menite sa-i ajute pe parintii lui sa evite taxe substantiale pe care ar fi trebuit sa le plateasca statului. in acest fel, el a beneficiat de sume mari de bani - echivalente cu 413 milioane de dolari la valoarea actuala - din afacerile imobiliare ale tatalui sau, Fred Trump.

Donald Trump ii cere TAXA de PROTECTIE regelui Arabiei Saudite: N-ai putea sa fii acolo mai mult doua saptamani fara noi. Trebuie sa platesti!

Donald Trump a mai facut o declaratie halucinanta. Presedintele american a dezvaluit presei ca l-a avertizat pe Regele Salman al Arabiei Saudite ca nu ar rezista la putere nici doua saptamani fara.

Donald Trump, ANCHETAT pentru FRAUDA FISCALA! Suma COLOSALA pe care ar fi primit-o de la parintii sai, prin manevre de evaziune

Donald Trump este in centrul unui nou mega-scandal. Cotidianul New York Times NYT) a publicat o ancheta potrivit careia actualul presedinte al SUA ar fi primit peste 400 de milioane de dolari de la parintii.

Fiscul investigheaza afacerile lui Donald Trump

Administratia fiscala din statul New York a confirmat ca a demarat o investigatie privind suspiciuni de evaziune fiscala, dupa ce cotidianul New York Times a scris ca presedintele american Donald Trump si-ar fi ajutat parintii sa evite plata a milioane de dolari drept taxe, relateaza BBC News.

Ancheta New York Times: Presedintele Donald Trump si fratii sai si-au ajutat parintii sa scape de impozitare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost implicat alaturi de fratii sai in manevre fiscale suspecte prin care parintii sai au evitat impozitarea, scrie marti cotidianul New York Times, citat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )