Libnet.ro
UNICEF

15:45

Kit-ul care poate transforma orice Dacia Logan intr-o masina 100% electrica. Exemplarul de test a trecut cu succes conversia electrica (VIDEO)

B1 B1,
Kit-ul care poate transforma orice Dacia Logan intr-o masina 100% electrica. Exemplarul de test a trecut cu succes conversia electrica (VIDEO)

Trei ingineri din Republica Moldova, cu experienta in industria auto, au dezvoltat un kit care poate transforma orice Dacia Logan intr-un automobil 100% electric, in cadrul unui proiect sustinut de Universitatea Te. continuă pe B1

Dacia Logan 2021. Pimele imagini oficiale cu noul model al producatorului autohton

Inginerii de la Mioveni si cei de la Renault si-au pus mintea la contributie si au dezvoltat noul model Dacia Logan, care va fi lansat in 2021. in urma cu doar cateva ore, au aparut primele imagini cu masina ro.

Ingredientul folosit de toti romanii, care poate fi foarte toxic. Capcana in care cad multi

Din ce in ce mai multi medici se plang ca problemele de sanatate cu care ne confruntam reprezinta rezultatul unei educatii alimentare precare. Acestia spun ca un ingredient folosit de toti romanii poate fi extrem de toxic pentru organism daca nu este consumat corespunzator. Carnea, ingredientul care poate fi foarte toxic Romanii ajung la medici .

Alimentul banal care poate fi foarte toxic. Majoritatea romanilor il au in frigider

Putini dintre noi, atunci cand cumparam un produs alimentar, ne uitam si pe eticheta sa vedem ce contine. il cumparam fie ca ne place gustul, fie ca e mai ieftin, sau chiar din obisnuinta. Ne putem proteja de mai multe pericole daca suntem putin mai atenti. Alimentul care poate fi foarte toxic Ketchupul este foarte .

Cea mai buna reteta de pepene murat. Trucul care il transforma intr-un deliciu

Pepenii murati in saramura fac parte din cele mai gustoase muraturi din lume. Metoda prin care acestia sa nu se inmoaie si trucul care ii transforma intr-un deliciu. Reteta de pepene murat. Trucul care il transforma Ingrediente pepeni mici cu coaja tare marar uscat frunze de telina radacina si frunze de hrean usturoi ardei iute .

Horoscop 23 septembrie 2020. Zodia care risca sa ramana fara bani, dar care poate avansa in cariera!

Soarele a intrat din 22 septembrie in Balanta, ceea ce marcheaza, din punct de vedere astronomic, echinoctiul de toamna si denota inceputul unei perioade fructuoase pentru zodiile Gemeni, Balanta si Varsator. Horoscop 23 septembrie 2020: o zodie risca sa ramana fara bani, dar poate avansa in cariera Berbec Sunteti emotionali astazi si incepeti munca pentru .

Rares Bogdan: Nicusor Dan e singurul care poate sa o bata pe Gabriela Firea E important sa votam, altfel degeaba comentam la coltul strazii sau la carciuma (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar si prim-vicepresedintele PNL, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, este singurul care o poate invinge pe Gabriela.

Acuzatii grave in dosarul lui Gheorghe Dinca. Documentul care poate da peste cap Cazul Caracal

Verdictul in cazul Caracal inca se lasa asteptat. Noi dezvaluiri au aparut in dosar, la ultimul termen, cu privire la un document-cheie care ar putea rasturna ancheta. Decizia de impozitare pe numele.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )