Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare a lui Adrian Zuckerman: Reiterez interesul crescut al Romaniei pentru o prezenta militara americana sporita pe teritoriul tarii (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la ceremonia de decorare a lui Adrian Zuckerman: Reiterez interesul crescut al Romaniei pentru o prezenta militara americana sporita pe teritoriul tarii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat luni, la Cotroceni, pe Adrian Zuckerman cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce. Acesta isiincheie mandatul de ambasador al Statelor Unite la. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti, luni, la ora 18

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va decora pe ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc luni, la Pa.

Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe ambasadorul SUA in Romania Adrian Zuckerman cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, de la ora 18.

Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul SUA si a salutat numarul mare de trupe americane din Romania

Ultima zi de mandat a lui Donald Trump la Casa Alba coincide si cu ultima zi ca ambasador SUA in Romania a lui Adrian Zuckerman. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe inaltul oficial cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce si, in discursul de multumire a activitatii lui Zuckerman la Bucuresti, a salutat prezenta crescuta a trupelor americane in Romania.

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis .

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-covid-19. Ce a declarat imediat dupa inoculare

Momentul asteptat de toata Romania a sosit! Presedintele tarii urmeaza a fi un exemplu pentru toti cetatenii dupa ce se va alatura presedintilor altor state care deja s-au vaccinat. Klaus Iohannis s-a vaccinat in fata romanilor UPDATE: Imediat dupa vaccinare, Klaus Iohannis a transmis un mesaj catre cetateni. Acesta a explicat ca vaccinarea este o .

KLAUS IOHANNIS: Strategia care sa fructifice patrimoniul national si creativitatea trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a decorat astazi, la Palatul Cotroceni, mai multi actanti din domeniul cultural si a sustinut un discurs in care a afirmat ca strategia care sa fructifice patrimoniul national cultural trebuie dusa la bun sfarsit de actuala guvernare.

Ce eficacitate are vaccinul ales de Klaus Iohannis impotriva COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat astazi la ora 10:00 impotriva COVID-19. Iohannis s-a vaccinat la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Postarea ironica facuta de Ambasada Suediei dupa ce toata tara a vorbit despre bicepsii lui Klaus Iohannis - FOTO

Ambasada Suediei la Bucuresti s-a alaturat valului de ironii referitoare la vaccinarea presedintelui Klaus Iohannis. Mai exact, ambasada a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare un culturist intr-o sala de forta.

Digi24: Muschii lui Klaus Iohannis, viral in social media. Fizicul presedintelui, reclama pentru vaccinul anti-Covid, dar si pentru fitness

Forma fizica a presedintelui Klaus Iohannis a generat, vineri dimineata, un val de reactii pe retelele sociale, dupa ce seful statului si-a aratat muschii bratelor in momentul vaccinarii impotriva Covid.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romani, dupa ce a primit prima doza de vaccin anti-Covid: Vaccinarea impreuna cu respectarea masurilor de restrictie ne vor scoate din pandemie

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public vineri, 15 ianuarie. Seful statului a primit prima doza din serul anti-COVID la Spitalul Militar din Capitala, iar in 21 de zile urmeaza sa fie inoculat rapelul. La.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )