Libnet.ro
UNICEF

15:30

Klaus Iohannis: Am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. Decretul, emis saptamana viitoare (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Am ajuns la concluzia ca va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. Decretul, emis saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va fi nevoie deprelungirea starii de urgenta in Romania. Aceasta a fost instituita pe 16 martie, prin decret semnat de seful statului. Un nou decret va fi. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Va fi nevoie de prelungirea starii de urgenta cu o luna. Saptamana viitoarea emit decretul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, ca saptamana viitoare va emite un decret prin care va prelungi starea de urgenta cu o luna. De asemenea, a cerut nu doar o rectificare bugetara, ci analize clare privind veniturile si cheltuielile.

Iohannis anunta prelungirea starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca, la inceputul saptamanii viitoare, va emite un nou decret pentru prelungirea starii de urgenta cu inca o luna de zile, scrie Agerpres.

Kelemen Hunor vede normala prelungirea Starii de urgenta, dar critica lipsa rectificarii bugetare

Prelungirea starii de urgenta cu inca o luna era o situatie previzibila, a declarat presedintele UDM.

Orban, despre prelungirea starii de urgenta

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca o decizie in ceea ce priveste prelungirea starii de urgenta pe .

ALERT Presedintele Klaus Iohannis prelungeste starea de urgenta cu inca o luna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca va fi necesara prelungirea starii de urgenta cu inca o luna, iar decretul va fi emis la inceputul saptamanii viitoare.

VIDEO Klaus Iohannis: Starea de urgenta se prelungeste, nu este momentul sa ne relaxam

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca starea de urgenta, impusa pentru combaterea pandemiei de coronavirus, se va prelungi cu o luna. Seful statului a precizat ca Romania nu a ajuns inca la varful epidemiei si nu este acum momentul sa ne relaxam.

KLAUS IOHANNIS, CU OCAZIA ZILEI NATO: Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global

Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global si a creat conditiile pentru complementaritatea activitatilor desfasurate impreuna cu Uniunea Europeana in domenii de interes comun pentru cele doua organizatii internationale, se arata intr-un mesaj transmis, duminica, de presedintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei NATO.

Klaus Iohannis: Romania trimite medici si asistenti medicali in Italia, pentru a ajuta in lupta cu noul coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca Romania va trimite mai multi medici si asistente in Italia, pentru a ajuta aceasta tara in lupta cu epidemia de coronavirus.

Klaus Iohannis anunta reevaluarea tuturor cheltuielilor facute din bani publici

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni o reevaluare a tuturor cheltuielilor facute din bani publici, la rectificarea bugetara pe care o analizeaza Guvernul, in conditiile in care epidemia de coronavirus va genera o situatie complicata a bugetului din acest an.

Klaus Iohannis: Criza profunda provocata de pandemia cu noul coronavirus va fi un test de anduranta pentru NATO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica, de Ziua NATO, ca pentru Alianta Nord Altlantica aceasta criza provocata de pandemia de COVID-19 resprezinta un test de anduranta, iar NATO va trebui sa dea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )