Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis: Alegerile se organizeaza inclusiv in localitatile carantinate. Sectiile de vot vor fi pregatite foarte bine. Fiecare roman care doreste sa voteze, o poata face in siguranta

B1 B1,
Klaus Iohannis: Alegerile se organizeaza inclusiv in localitatile carantinate. Sectiile de vot vor fi pregatite foarte bine. Fiecare roman care doreste sa voteze, o poata face in siguranta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa ca se va putea vota, la alegerile parlamentare depe 6 decembrie,chiar si in localitatle carantinate in. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis raportul preliminar al controlului din sectiile ATI

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, i-a prezentat raportul preliminar al controlului din sectiile ATI, dar si solutiile care vor fi incluse intr-un plan de actiune.

IOHANNIS: Alegerile se organizeaza peste tot, inclusiv in localitatile carantinate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca alegerile parlamentare se organizeaza in toata tara, inclusiv in localitatile carantinate.

VIDEO Klaus Iohannis: La alegerile din 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat marti seara PSD ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a intrat complet nepregatita intr-o criza sanitara fara precedent si a afirmat ca, la alegerile din 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva.

Ludovic Orban: in toate localitatile carantinate cetatenii isi vor putea exercita dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca in toate localitatile carantinate alegatorii isi vor putea exercita dreptul de vot la alegerile parlamentare si ca autoritatile vor lua toate masurile sa se asigure ca nu exista risc de transmitere in cadrul derularii procedurii de vot.

Klaus Iohannis: Masurile luate de autoritati au fost corecte. Nu am invins virusul si orice relaxare prematura pericliteaza rezultatele! Nu exista nicio intentie de a intra in lockdown dupa alegerile din 6 decembrie (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, si a deschis evenimentul cu o serie de precizari despre evolutia pandemiei de COVID-19 la nivelul tarii.

Klaus Iohannis: Presiunea pe sectiile ATI se mentine la cote ridicate. Am hotarat sa marim capacitatea (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, duminica dimineata, la Institutul Clinic Fundeni, ca presiunea pe sectiile ATI se mentine la cote ridicate, astfel ca s-a hotarat marirea.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu intentionez sa promovez instituirea unei carantine la nivel national dupa alegerile din 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari miercuri seara ca nu exista intentia de a se institui o carantina la nivel national dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Lockdown-ul nu se intampla, a spus seful statului, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

KLAUS IOHANNIS: Pe 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca pe 6 decembrie, odata cu alegerile parlamentare, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie definitiva.

Ce va face Klaus Iohannis in public, pentru romanii sai. Ce vrea sa ii convinga

Atat Romania, cat si celelalte state, afectate de pandemie, nu au un vaccin viabil si demonstrat functional. Dar, in ultimele zile, Presedintele Iohannis si Guvernul fac planuri de vacccinare in masa a populatiei. Cand vine vorba de vaccin, si-asa existau sceptici, dar mai ales acum numarul lor creste. in ideea de a convinge populatia sa .

Klaus Iohannis, despre plangerea PSD la CNA: Presedintele Romaniei nu poate fi cenzurat

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu o replica miercuri, dupa ce PSD a facut o plangere la CNA ca urmare a declaratie de presa pe care seful Statului a avut-o marti seara. Sunt convins ca PSD s-a suparat foarte tare pentru ca aseara am spus lucrurilor pe nume, a afirmat Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )