Libnet.ro
UNICEF

11:30

KLAUS IOHANNIS: E inadmisibil ca in anul 2020 sa avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: E inadmisibil ca in anul 2020 sa avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a avut o intalnire cu premierul si ministrul justitiei pentru a discuta despre proiectele de legi de reparare a legilor justitiei modificate de PSD in Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: E inadmisibil ca in anul 2020 sa avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a avut o intalnire cu premierul si ministrul justitiei pentru a discuta despre proiectele de legi de reparare a legilor justitiei modificate de PSD in Parlament.

Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca in 2020 sa avem discutii aprinse despre fraudarea votului. Politicieni retrograzi continua sa foloseasca practici toxice. Alegerile parlamentare pot trimite in istorie acest mod nociv de a face politica (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este de parere ca rezultatele alegerilor locale de duminicaau aratat ca romanii isi doresc administratii eficiente, care sa serveasca interesul public, iar.

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

VIDEO Klaus Iohannis: E inadmisibil ca in 2020 sa avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului Va fi nevoie de o alta majoritate parlamentara care sa-si asume legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a calificat drept inadmisibil faptul ca in Romania anului 2020 mai avem inca discutii aprinse despre fraudarea votului si ca astfel de practici toxice continua sa fie folosite de politicieni retrograzi, care nu inteleg ca minciuna si dezinformarea nu mai sunt tolerate.

Klaus Iohannis, despre testarea calatorilor din aeroporturi: Statele au inceput sa reindroduca tot felul de restrictii. Este posibil sa avem si noi nevoie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care are in plan testarea calatorilor de pe aeroporturile din tara, ca este posibil ca si.

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fara sotia lui. Unde este Carmen?

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a venit astazi la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020. El a mers insa fara sotia sa, Carmen Iohannis, care voteaza la Sibiu. Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Capitala. De altfel, cei doi nu au mai aparut impreuna de mai bine de un .

Klaus Iohannis: Romanii au dat un vot de blam la adresa minciunii, dezinformarii, stagnarii si incompetentei ridicate timp de decenii la nivelul de politici de stat de catre PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatele alegerilor locale marcheaza o victorie a Dreptei politice. Votul dat duminica de romani a mai fost unul pentru seriozitate si pentru o directie.

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

Klaus Iohannis: S-a conturat o noua realitate politica, cea in care PNL si USR devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca alegerile locale de duminica au marcat o victorie majora a Dreptei. PNL si USR sunt acum principalele forte, cele care vor aduce schimbarea in bine, pe cand PSD, care a .

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )