Libnet.ro
UNICEF

05:00

KLAUS IOHANNIS: Pandemia de COVID-19 ne pune in fata unor provocari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Pandemia de COVID-19 ne pune in fata unor provocari

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul celui de-al IV-lea Congres al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania - Cultul Mozaic, in care subliniaza ca pandemia de COVID-19 pune societatea in fata unor provocari prin care nu a mai trecut, iar iesirea din aceasta criza se va datora responsabilitatii de care vor da dovada atat cetatenii, cat si autoritatile. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Pandemia de COVID-19 ne pune in fata unor provocari

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul celui de-al IV-lea Congres al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania - Cultul Mozaic, in care subliniaza ca pandemia de COVID-19 pune societatea in fata unor provocari prin care nu a mai trecut, iar iesirea din aceasta criza se va datora responsabilitatii de care vor da dovada atat cetatenii, cat si autoritatile.

KLAUS IOHANNIS: Pe 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca pe 6 decembrie, odata cu alegerile parlamentare, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie definitiva.

KLAUS IOHANNIS: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara si a afirmat ca PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

KLAUS IOHANNIS: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

LUDOVIC ORBAN: Somam PSD sa inceteze atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis

PNL someaza PSD sa inceteze atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a declarat, astazi, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

Klaus Iohannis explica de ce este necesara carantinarea unor localitati: Nu am invins virusul! Nu se pune inca problema carantinarii Bucurestiului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de rpesa, dupa o intalnire cu premierul Ludovic Orban si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pe tema situatiei actuale a pandemiei de Covid-19.

VIDEO Klaus Iohannis, atac in rafala la PSD: Trebuie sa lansam definitiv in urma acest cosmar. Nicio reforma nu a scapat fara sa fie sabotata de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la adresa PSD, despre care spune ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a fost prinsa nepregatita de pandemia de COVID-19. Ne putem imagina catastrofa daca am fi ajuns cu o guvernare pesedista care a esuat lamentabil pe toate planurile, a afirmat Iohannis. Totodata, seful Statului a lansat ode pentru PNL, subliniind ca a fost singurul partid care si-a asumat guvernarea.

Klaus Iohannis: Dragi romani, pe 6 decembrie indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva Voi lucra alaturi de viitorul guvern, pe care il vad constituit in jurul PNL, pentru a transforma Romania Normala in realitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca tara noastra a fost puternic afectata ani la rand de coruptia si incompetenta guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit in.

Klaus Iohannis: Evolutia pandemiei la noi in tara ramane in continuare una deosebit de ingrijoratoare Masurile de preventie incep sa dea rezultate Strategia de vaccinare anti-COVID va fi supusa aprobarii in sedinta CSAT (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a oferit noi detalii despre campania de vaccinare anti-COVID-19. Autoritatile s-au mobilizat foarte bine si, la ora actuala, avem o Strategie de vaccinare anti-COVID, care.

VIDEO Klaus Iohannis: Vaccinurile, odata aprobate, sunt sigure, eficiente si reprezinta singura solutie viabila de a pune capat pandemiei

Vaccinurile, odata aprobate de organismele internationale de profil, sunt sigure, sunt eficiente si reprezinta singura solutie viabila de a pune capat acestei pandemii, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne si care a avut ca subiect central campania de vaccinare anti-coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )