Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis, anunt despre viitorul lui Raed Arafat. Mai ramane sau nu in functia de secretar de stat?

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, anunt despre viitorul lui Raed Arafat. Mai ramane sau nu in functia de secretar de stat?

Klaus Iohannis a anuntat ca prim-ministrul Ludovic Orban si echipa lui vor face o analiza cu privire la activitatea lui Raed Arafat, urmand ca ulterior sa se stabileasca daca acesta va mai ramane sau nu in functia de secretar de stat. Seful statului asteapta sa primeasca saptamana viitoare un raspuns din partea Guvernului cu privire . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, despre soarta lui Raed Arafat: Astept sa primesc saptamana viitoare un raspuns lamuritor. Voi insista

Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galati, ca urmeaza sa primeasca din partea Guvernului, saptamana viitoare, o situatie lamuritoare in cazul lui Raed Arafat. Am solicitat o solutie de la Guvern si aste.

Seful Dacia, anunt despre viitorul electric al marcii: cand apar primele modele

Seful Dacia, Christophe Dridi, a vorbit despre electrificarea gamei in perioada urmatoare. Exista cateva indicii potrivit carora nu va mai dura mult pana cand vom vedea lansat primul model.

Iohannis a cerut Guvernului un verdict asupra lui Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Galati, ca Guvernul face o evaluare in cazul secretaru.

Omul care s-a aflat in spatele campaniei lui Klaus Iohannis in 2014, despre dezbaterea de marti seara: M-a plictisit. Simplitatea limbajului s-a pierdut pe drum

Iulian Tanase, omul din spatele campaniei lui Klaus Iohannis din 2014, a scris pe pagina sa de Faebook, impresii de dupa dezbaterea candidatului PNL la prezidentiale de marti seara. Acesta considera ca actualul .

Viorica Dancila anunta ca Raed Arafat o poate urma la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila a lasat sa se inteleaga la o emisiune televizata ca in cazul in care ar ajunge presedintele Romaniei, Raed Arafat, amenintat cu demiterea de catre Klaus Iohannis, ar putea sa ii fie.

Rares Bogdan anunt despre dezbaterea lui Klaus Iohannis: Va fi dupa modelul american. Audienta estimata va depasi sapte milioane de cetateni

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a precizat pentru RFI Romania ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va.

Turcan, replica pentru PSD: Iohannis a sustinut o dezbatere deschisa, civilizata si de substanta despre viitorul Romaniei

Vicepremierul Raluca Turcan i-a luat apararea lui Klaus Iohannis in ceea ce priveste dezbaterea organizata marti seara, dupa ce PSD l-a criticat pe acesta ca ar fi raspuns ca un robot. Turcan a precizat ca Iohannis a fost cel care a avut dezbaterea civilizata si de substanta.

Reactia lui Raed Arafat in cazul tragediei de la Timisoara unde o mama si doi copii au murit in urma deratizarii unui bloc

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat luni ca s-a intrunit Comitetul pentru Situatii de Urgenta in cazul de la Timisoara, unde trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi copii, au decedat, iar altele sunt internate in spital.

Raed Arafat, in cazul tragediei din Timisoara: ISU a trimis echipe de investigare care pot sa constate daca exista substante toxice

Raed Arafat, secretar de stat la Ministerul de Interne, aca s-a intrunit Comitetul pentru Situatii de Urgenta in cazul tragic de la Timisoara, in care trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi sunt.

KLAUS IOHANNIS: Solutia mi s-a parut Orban si l-am desemnat

ACTUALIZARE - intrebat daca l-ar mai numi pe Dacian Ciolos premier, actualul presedinte declara ca atunci i s-a parut o solutie si ca acum solutia i s-a parut a fi Ludovic Orban. ---- *ACTUALIZARE - intrebat despre Exxon, Klaus Iohannis sustine ca fiind vorba despre o lege, s-a discutat in Parlament si s-a ajuns la o forma care nu a satisfacut nici o parte, nici investitorii, nici finantele publice. ----- *ACTUALIZARE - Despre OUG 114, Klaus Iohannis sustine ca a fost o modalitate prin care PSD sa obtina mai multi bani. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )