Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis anunta ca se va vaccina public, daca se crede ca asta ar ajuta campania de vaccinare

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis anunta ca se va vaccina public, daca se crede ca asta ar ajuta campania de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis spune ca se va vaccina impotriva COVID-19 si ca va face acest lucru in mod public, daca se crede ca asta ar ajuta. continuă pe Adevărul

Iohannis, intrebat daca se va vaccina public impotriva COVID: Daca se crede ca asta ar ajuta, cu placere

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri seara, raspunzand unei intrebari, ca s-ar vaccina public, daca asta ar ajuta.

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public impotriva Covid-19, daca se crede ca asta da incredere (VIDEO)

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca se va vaccina public impotriva Covid-19. Anuntul sefului statului vine in contextul in care exista o adevarata campanie online impotriva vaccinari contra.

Klaus Iohannis anunta scaderea infectiilor cu SARS-Cov-2: Nu exista intentie de a intra in lockdown dupa alegeri!

Presedintele Klaus Iohannis sustine, incepand cu ora 18. 00 o conferinta de presa, dupa ce a avut o noua intalnire cu ministrul Sanatatii si cu ceilalti specialisti responsabili de controlarea pandemiei. Seful statului spune ca scaderea infectiilor este destul de pronuntata.

Presedintele Klaus Iohannis se va vaccina public, daca asta ii va ajuta pe altii sa se decida. Ce spune de carantinarea Capitalei

Presedintele Romaniei a declarat miercuri ca este dispus sa se vaccineze public impotriva COVID, daca gestul sau ii va ajuta si pe altii sa faca acelasi lucru. Presedintele a vorbit si de posibilitatea carantinarii Capitalei.

Ce va face Klaus Iohannis in public, pentru romanii sai. Ce vrea sa ii convinga

Atat Romania, cat si celelalte state, afectate de pandemie, nu au un vaccin viabil si demonstrat functional. Dar, in ultimele zile, Presedintele Iohannis si Guvernul fac planuri de vacccinare in masa a populatiei. Cand vine vorba de vaccin, si-asa existau sceptici, dar mai ales acum numarul lor creste. in ideea de a convinge populatia sa .

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care politia locala poate ridica vehicule parcate in alte locuri decat drumul public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 212002 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis, lege noua pentru bolnavi. 1,8 milioane de romani vor beneficia de asta

Veste buna in plina pandemie pentru bolnavii de diabet. Legea preventiei si depistarii precoce a diabetului a fost promulgata de presedinte. Astfel, 1,8 milioane de persoane care sufera de aceasta boala vulnerabila in fata infectiei cu COVID-19 vor avea mai multe sanse de izbanda pe campul de lupta. Avantajele oferite de noua lege a preventiei .

Conferinta de presa la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis va raspunde la intrebarile jurnalistilor de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri seara, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului va raspunde la intrebarile jurnalistilor incepand.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 19.00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 19. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Reprezentantii Presedintiei nu au precizat pe ce tema va face.

Klaus Iohannis, intrebat daca se impune carantina in Bucuresti: Problematica e nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Capitala, avand in vedere ca mai multe localitati din Ilfov au aplicat aceasta masura din cauza cresterii mari a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )