Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis a anuntat cand se vor vaccina politicienii

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a anuntat cand se vor vaccina politicienii

Primii care vor face vaccinul anti-COVID-19 sunt cei din sistemul medical, intre care si voluntarii care vor participa la imunizare, si populatia vulnerabila, iar Administratia Prezidentiala si Guvernul se va vaccina cu a doua transa de vaccin, a declarat, duminica, presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a anuntat cand se pot intoarce elevii in scoli

Klaus Iohhanis, presedintele Romaniei, a precizat duminica in ce conditii se poate relua invatamantu.

Legea care prevede zile libere pentru parinti pe perioada cursurilor online, promulgata de Klaus Iohannis

Parintii isi vor putea lua zile libere platite si cand vor fi suspendate cursurile. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care aproba ordonanta de urgenta a.

Guvernul anuntat de Klaus Iohannis miercuri, seara, nu e unul in jurul PNL, ci un Guvern de colaborare PNL USRPLUS

Ion Cristoiu sustine ca declaratia de presa a lui Klaus Iohannis a fost isteric anticonstitutionala si asta pentru ca presedintele a vrut sa lanseze un atac la adresa PSD, un atac avand valoarea unui semnal, venit in urma intalnirii cu liderii PNL de la Vila Lac 2. El pare a dat curs unei decizii luate la Vila Lac 2.

Klaus Iohannis contrazice afirmatia Avocatului Poporului: Elevii merg la scoala atunci cand pot face acest lucru in siguranta

Presedintele Klaus Iohannis declara ca nu este de acord cu afirmatia Avocatului Poporului care sustine ca elevii pierd doi ani de educatie din cauza ca nu fac scoala fata in fata.

KLAUS IOHANNIS: Administratia Prezidentiala si Guvernul intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Administratia Prezidentiala, Guvernul si alte institutii vor intra in a doua transa de vaccinare anti-COVID, iar finalul primaverii ar fi posibil sa se termine prima runda de imunizare pentru toata populatia.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita la Call Center DSP Bucuresti

Klaus Iohannis efectueaza astazi, la ora 11:00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Decretele pentru acreditarea a 12 ambasadori ai Romaniei, semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele pentru acreditarea a 12 ambasadori ai Romaniei, transmite Administratia Prezidentiala. Este vorba despre diplomati ce vor pleca in tari precum Ungaria, Turcia,.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Nu sunt de acord cu Avocatul Poporului. Recomandarile OMS trebuie citite pana la capat

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat duminica dimineata o vizita lacall center-ul DSP din Bucuresti. in urma vizitei facute, Iohannis a declarat caca nu se pot deschide scolile, asa cum.

KLAUS IOHANNIS: Romanii care au plecat in minivacanta sa respecte cu strictete masurile anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis astazi celor care au plecat in minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie sa se distreze, dar sa respecte cu strictete masurile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: inteleg ca testarea voluntarilor de la Call center-ul DSP Bucuresti a fost o actiune voluntara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca voluntarii care lucreaza la Call center-ul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti amenajat la Arena Nationala au fost testati pentru COVID-19 intr-o actiune voluntara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )