Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Asumarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului pe 2020 ar fi constitutionala (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Asumarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului pe 2020 ar fi constitutionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asumarea raspunderii Guvernului asupra Legii bugetului pe 2020 ar fi constitutionala, insa nu anunt in acest sens va veni de la Executiv, nu de la seful. continuă pe B1

Ordonanta lacomiei, modificata prin asumarea raspunderii Guvernului

Guvernul isi va asuma raspunderea pe un pachet economic vizand, in principal, OUG 1142018 si legea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar. Premierul Ludovic Orban este nemultumit ca dezbaterile parlamentare in legatura cu modificarea acestui act normativ nu se duc in directia dorita de liberali.

Ludovic Orban: Nu am discutat asumarea raspunderii pe Legea bugetului

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca nu a discutat despre asumarea raspunderii in Parlament pe Legea bugetului, reafirmand ca obiectivul PNL este sa reuseasca adoptarea bugetului pana la finalul anului.

Ludovic Orban: Nu am discutat asumarea raspunderii pe Legea bugetului

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca nu a discutat despre asumarea raspunderii in Parlament pe Legea bugetului, reafirmand ca obiectivul PNL este sa reuseasca adoptarea bugetului pana la finalul anului.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este ca Legea bugetului sa fie adoptata in Parlament pana in sarbatorile de iarna (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca isi doreste ca Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale sa fie adoptate pana la finalul acestui an. Prim-ministrul a mai spus ca Guver.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentantii Guvernului: Premierul, vicepremierul si ministrii Muncii, Mediului si Tineretului si Sportului merg la Palatul Cotroceni. Ce subiecte vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni cu mai multi membri ai Guvernului, pentru a discuta o serie de masuri absolut necesare. La intalnirea cu seful statului vor participa.

Planul lui Klaus Iohannis pentru anticipate. Bogdan Chirieac: Nu gresim daca vorbim de Guvernul Iohannis

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, implicarea pe fata a presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului, dupa ce luni dimineata a fost prezent la.

Iohannis explica de ce e nevoie de o noua lege a pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a explicat joi de ce este nevoie de o noua lege a pensiilor, refuzand insa sa vorbeasca despre asumarea raspunderii Guvernului in privinta bugetului.

Klaus Iohannis, despre desfiintarea SIIJ: Ar trebui sa se faca in sesiune parlamentara, dar se poate si prin asumarea raspunderii de catre Guvern

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Guvernul va lua in calcul desfiintarea Sectiei Speciale prin asumarea guvernamentala. Asumarea raspunderii este un instrument bun pentru legiferare. Acolo unde Guvernul va.

CLAUDIU NASUI: Legea bugetului trebuie sa treaca prin dezbaterea Parlamentului

Claudiu Nasui, deputat USR, a declarat azi, in timpul unei conferinte, ca legea bugetului trebuie sa treaca prin dezbatere parlamentara. Acesta sustine ca asumarea raspunderii ar trebui sa aiba loc pe aspecte precum alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, abrogarea recursului compensatoriu si desfiintarea sectiilor speciale, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis anunta ca este posibila asumarea guvernamentala pentru desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Klaus Iohannisa spus, la Cotroceni, ca Guvernul va lua in calcul desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati prin asumarea guvernamentala. Asumarea raspunderii este un i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )