Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis ataca la CCR legea ce modifica statutul magistratilor. Aspectele de neconstitutionalitate sesizate

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis ataca la CCR legea ce modifica statutul magistratilor. Aspectele de neconstitutionalitate sesizate

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea muntelui

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii muntelui, conform unui comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala. Pe 26 iunie, Camera Deputatilor a adoptat cu 245 de.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se sanctioneaza drastic hartuirea sexuala sau psihologica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Este interzis .

Klaus Iohannis a promulgat legea privind egalitatea de sanse intre femei si barbati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Presedintele.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care ajutorul social inceteaza in cazul refuzului unui loc de munca

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea prin care persoanele care refuza un loc de munca sau refuza sa participe la serviciile pentru stimularea ocuparii fortei de munca pierd dreptul de a mai beneficia de ajutor social.

Iohannis ataca dur PSD, pe tema legilor justitiei: Concluziile Comisiei de la Venetia sunt extrem de ingrijoratoare! De la principiul independentei magistratilor nu se poate abdica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o iesire extrem de dura impotriva coalitiei PSD-ALDE, in contextul in care, de mai bine de un an si jumatatea, aceasta forteaza modificarea Legilor Justitiei si a.

CCR: Legea de infiintare a Fondului Suveran de Investitii este neconstitutionala

Legea de infiintare a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) a fost declarata neconstitutionala de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), care a admis sesizarile de neconstitutionalitate depuse de USR, PNL, PMP si presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis: Sunt obligat sa promulg Legea organizarii judiciare, dar cer Parlamentului sa o rediscute in toamna

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca a finalizat toate caile de atac asupra Legii 304 privind organizarea judiciara si ca este obligat prin Constitutie sa o promulge. Cu toate acestea, el a cerut Parlamentului reluarea discutiilor pe aceasta.

Declaratiile momentului: Presedintele Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 16:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa inceaand cu ora 16:00 la Palatul Cotroceni, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. Nu au fost anuntate si temele pe care le va aborda Klaus.

intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila s-a incheiat

Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila s-a terminat. Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila a.

Klaus Iohannis, declaratii despre legile Justitiei: Nu trebuie sa devenim un exemplu negativ, facand legi pentru ca anumiti conducatori sa scape de dosare

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa, joi dupa-amiaza, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale nu a datinformatii despre subiectul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )