Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, atacuri in lant la guvernare: PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa. Trebuie sa construim ce a distrus PSD, sa modernizam Romania, sa ajungem la o tara normala (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, atacuri in lant la guvernare: PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa. Trebuie sa construim ce a distrus PSD, sa modernizam Romania, sa ajungem la o tara normala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat mai multe atacuri in lant la adresa PSD cu ocazia discursului tinut la adunarea liberalilor din Craiova. Acesta a criticat partidul de guvernamant pentru ca au venit la putere. continuă pe B1

Klaus Iohannis: PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest.

KLAUS IOHANNIS: Pe scurt - PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa

ACTUALIZARE - Viorica Dancila: Daca pentru domnul presedinte catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii, sa investesti in comunitatile locale, . ) sa iei masuri pentru crestere economica, . ) sa ai a doua cea mai mare crestere economica din Europa este o catastrofa, cred ca la dansul aprecierile sunt inversate.

Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a intrat oficial in cursa pentru al doilea mandat, dupa ce a depus la BEC peste 2 milioane de semnaturi. Seful statului a facut o baie de multime printre sustinatorii PNL si i-a raspuns iderului USR Dan Barna, care -l numise presedinte-pompier: Un pompier atomic, care a prevenit sa nu se prabuseasca Romania. Fara mine, PSD chiar ar fi reusit sa distruga Justitia si sa acapareze intreaga Romanie.

Presedintele Klaus Iohannis isi depune vineri candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis isi depune, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis: Fara mine si prezenta mea, PSD chiar ar fi reusit sa distruga justitia, sa acapareze intreaga Romanie, o catastrofa pentru multe generatii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a depus vineri oficial la Biroul Electoral Central candidatura pentru alegerile prezidentiale. Acesta a anuntat ca a strans nu mai putin de 2,2 milioane de semnaturi de.

Klaus Iohannis, despre desemnarea lui Kovesi: ,,O victorie importanta pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul in COREPER privind candidatura Laurei Codruta Kovesi pen.

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie imensa pentru Romania, la care a contribuit decisiv presedintele Klaus Iohannis, alaturi de liderii si europarlamentarii PNL.

Rares Bogdan a spus ADEVARUL: De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis la BEC

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale, ca a strans peste 2. 00 de semnaturi si ca isi doreste o Romanie normala pentru toti cetatenii.

Klaus Iohannis: Pot sa confirm ca am comunicat doamnei ambasador Odobescu opinia mea, ca eu, presedintele Romaniei, sunt pentru doamna Kovesi in fruntea Parchetului European (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat vineri ca a vorbit cu ambasadorul Romaniei pe langa Uniunea Europeana, Luminita Odobescu, pentru a ii comunica felul in care el ar vrea sa voteze in sedinta COREPER pr.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )