Libnet.ro
UNICEF

22:17

Klaus Iohannis va avea o noua intalnire cu Donald Trump

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis va avea o noua intalnire cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis participa de luni pana vineri, la New York, la cea de a 73-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. Luni, seful statului va participa la receptia traditionala oferita de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis se intalneste luni cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va participa luni la receptia traditionala oferita de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, in onoarea sefilor de delegatii,.

Noi intalniri la nivel inalt: Klaus Iohannis, deplasare oficiala in Statele Unite (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis incepe o deplasare de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, unde va participa la Adunarea Generala a ONU, care va avea loc la New York. Cu ocazia su.

Repetent sau premiant? Adevarul despre Klaus Iohannis! Cum s-a descurcat de fapt presedintele Romaniei la scoala

Klaus Iohannis a ajuns presedinte al Romaniei fara ca multi sa anticipeze ca acesta ar putea detine vreodata aceasta functie. Discret, dar totodata impunator, actualul presedinte a reusit sa gaseasca.

Iohannis, la receptia oferita de Donald Trump cu ocazia Adunarii Generale ONU

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la receptia traditionala oferita de presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si Prima Doamna in onoarea sefilor de delegatii lacea de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU.

Iranul neaga ca ar fi cerut o intalnire cu Trump

Iranul nu a cerut o intalnire cu presedintele american, Donald Trump, conform purtatorului de cuvant al Ministerului de Externe, Bahram Qassemi, scrie Reuters.

Iranul neaga ca ar fi cerut o intalnire cu Trump

Iranul nu a cerut o intalnire cu presedintele american Donald Trump, conform purtatorului de cuvant al Ministerului de Externe Bahram Qassemi, scrie Reuters.

Aptitudinile lui Donald Trump de a guverna, puse din nou la ndoiala

Donald Trump se confrunta vineri cu o noua polemica exploziva privind capacitatea sa de a guverna, un inalt oficial din administratie vorbind, in 2017, despre posibilitatea ca el sa fie inlaturat de la putere, potrivit informatiilor ziarului New York Times, informatii pe care acesta le neaga ferm, potrivit Le Vif, citat de Rador.

Imagine-surprinza cu Klaus Iohannis. Ce face Presedintele in plin scandal politic

In plin scandal pe scena politica, presedintele Klaus Iohannis si-a luat un ragaz si a luat la pas muntii Romaniei. Seful statului a fost surprins de mai multi impatimiti ai muntelui chiar pe cel mai inalt.

Unde a fost surprins Klaus Iohannis in acest weekend

Presedintele Klaus Iohannis a facut o drumetie pe munte in acest weekend, el intalnindu-se cu turisti care s-au fotografiat cu seful statului. Klaus Iohannis a fost pe Varful Moldoveanu. Care era.

Klaus Iohannis, drumetie pe munte in week-end (FOTO)

Sambata, Klaus Iohannis a facut o drumetie pe munte. Acesta a fost surprins de cativa turisti pe Varful Moldoveanu. Care era probabilitatea sa te intalnesti cu presedintele Romaniei fix pe cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )