Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, cererea DNA de urmarire penala a fostului ministru Sebastian Vladescu in dosarul in care este acuzat ca a luat mita in valoare de 1 milion de euro, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis a ncuviintat urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu pentru luare de mita. Prejudiciul din dosar se ridica la 20 de milioane de euro

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat marti inceperea urmaririi penale fata de fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, acuzat de luare de mita, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis marti, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Sebastian Vladescu, in calitate de fost ministru al finantelor publice in perioada august 2005-aprilie 2007, respectiv decembrie 2009-septembrie 2010, anunta Presedintia.

Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a fostului ministru Sebastian Vladescu in dosarul de spagi la nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti incuviintarea urmarii penale pe numele fostului ministrul lal Finanetelor, Sebastian Vladescu. Acesta este acuzat de procurorii DNA de doua fapte de luare de.

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru Sebastian Vladescu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire penala a fostului ministru Sebastian Vladescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis.

Klaus Iohannis merge, joi, la Bacau. Pe agenda, participarea la o dezbatere cu tinerii privind viitorul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va ajunge joi la Bacau, acolo unde va vizita societatea comerciala Aerostar S. , GrupIndustrial Aeronautic - Bacau, si unde va participa la dezbaterea nationala Viziunea.

Lia Olguta Vasilescu, replica pentru Klaus Iohannis: De ce nu prezentati stenograma discutiei de la Cotroceni?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, ii sugereaza presedintelui Klaus Iohannis sa faca publica stenograma discutiei de la Palatul Cotroceni pe legea salarizarii, la intalnirea la care a participat si.

FOTO Klaus Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta n Parcul Herastrau: Traficul din Capitala este infernal. Se impun masuri de mbunatatire a infrastructurii

Presedintele Klaus Iohannis a iesit luni seara la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herastrau, el spunand ca traficul din Capitala este infernal, indiferent de vreme si ca se impun masuri serioase, relateaza News. ro. Aceasta vine in contextul unor tensiuni in crestere intre el si PSD pe seama revocarii lui Kovesi si a mutarii ambasadei la Ierusalim.

Klaus Iohannis reactioneaza: Nu am emotii privind sesizarea la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca nu are emotii in ceea ce priveste sesizarea facuta la Curtea Constitutionala privind decizia sa de a respinge cererea de revocare a procurorului sef al DNA,.

Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa PSD: Politicile discutabile ale guvernelor PSD au dus la cresterea dobanzilor

Presedintele Klaus Iohannis aduce acuzatii grave la adresa PSD si afirma ca politicile discutabile ale partidului au dus la cresterea inflatiei si a dobanzilor in Romania. Mi-e fundamental gresit sa.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o ARMATA PUTERNICA. Mesaj de ULTIM MOMENT al presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis luni un mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre. Va prezentam in continuare textul mesajului: Sarbatorirea Zilei Fortelor Terestre, al caror patron spiritual.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )