Libnet.ro
UNICEF

12:31

Klaus Iohannis: Am avut situatii in care localitati au fost carantinate, cu rezultate bune Eu nu imi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

B1 B1,
Klaus Iohannis: Am avut situatii in care localitati au fost carantinate, cu rezultate bune Eu nu imi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

In timpul conferintei de presa de mieruri, 21 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a oferit o serie de declaratii cu privire la o eventuala carantina sau masuri mai stricte, in judetele in care rata. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre numirea lui Florin Iordache in fruntea ConsiliuluiLegislativ: PSD-istii gasesc mereu o cale sa-si recompenseze servantii care au slujit cu obedienta interesele obscure de partid. Sfidarea lor este intolerabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o prima reactie cu privire la votul din Parlament prin care fostul ministru al Justitiei, social-democratul Florin Iordache, a obtinut functia de presedinte al.

Klaus Iohannis, despre situatia din unitatile de invatamant: Si autoritatile si eu si noi invatam din mers in majoritatea scolilor lucrurile sunt planificate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre modul in care scolile din Romania au fost afectate de pandemie si mai ales ce parere are despre felul i.

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucuresteni

Bucurestiul are un loc fruntas in tara cu cei mai multi infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese cauzate de cornavirus. in plus, Capitala se afla in scenariul rosu, dupa depasirea de 3 infectari la mia de locuitori, iar scolile, restaurantele, cafenelele si cinematografele au fost inchise, iar masca e obligatorie si in .

Klaus Iohannis: Alegerile nu trebuie amanate. PSD a adoptat legi populiste care ar putea arunca Romania in cea mai grava criza economica din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte sustinute la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare nu trebuie amanate. Potrivit sefului statului, alegerile legislative vor avea.

Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa prefectului Capitalei: Atitudinea si modul in care a reactionat sunt inacceptabile

Klaus Iohannis a tinut in cursul serii de ieri o conferinta de presa la Palatul Victoria, in cadrul careia a abordat mai multe subiecte de interes pentru Romania, printre care, evolutia pandemiei, participarea la Summitul Initiativei celor 3 Mari, dar si despre modul necorespunzator in care prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a gestionat situatia epidemiologica in .

Klaus Iohannis: nuntile mai mari, botezurile, unde nu s-a respectat purtatul mastii si distantarea, au contribuit semnificativ la raspandirea bolii (VIDEO)

In cursul zilei de luni, in timpul conferintei de presa, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca e de acord cu declaratia premierului, conform caruia petrecerile sunt principala cauza a cresterii.

Klaus Iohannis spune ca Romania poate gestiona epidemia de Covid-19: Avem chiar acum o promotie de medici tineri interesati sa intre direct in prima linie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, luni, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Cotroceni, daca tara noastra ar putea apela la spijin european pentru a face fata lipsei de medici, in.

KLAUS IOHANNIS: Testarea in masa nu e recomandata decat de persoane care vor sa para interesante

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca Romania nu are capacitatea de testa intr-un numar foarte mare a cazurile de COVID-19, apreciind ca testarea in masa nu este recomandata decat de persoane care vor sa para interesante.

Ana Ciceala ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care se da liber la betonarea spatiilor verzi. Nicusor Dan a semnat proiectul

Consilierul municipal Ana Ciceala, membra a USR Sector 3, i-a cerut marti presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul care modifica actul normativ care reglementeaza spatiile verzi. Ea precizeaza ca este una dintre cele mai toxice legi votate de Parlament in ultimii ani. Proiectul are printre initiatori mai multi deputati si senatori ai USR, printre care si Nicusor Dan.

Klaus Iohannis: Odata depasit pragul de trei infectari la mia de locuitori este evidenta necesitatea instituirii unor noi masuri restrictive. Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala Interventia presedintelui Iohannis vine pe fondul agravarii.

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )