Libnet.ro
UNICEF

17:46

Klaus Iohannis cere CNA sa-si indeplineasca obligatiile legale si sa emita regulamentul privind campania pentru referendum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis cere CNA sa-si indeplineasca obligatiile legale si sa emita regulamentul privind campania pentru referendum

Administratia Prezidentiala a cerut vineri Consiliului National al Audiovizualului sa emita decizia privind normele si regulile de reflectare a campaniei pentru referendumul national din 26 mai, dar si o recomandare de difuzare a unui spot audio-video. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis cere CNA sa-si indeplineasca obligatiile legale si sa emita regulamentul privind campania pentru referendum

Administratia Prezidentiala anunta ca a solicitat vineri, in numele presedintelui Klaus Iohannis, Consiliului National al Audiovizualului CNA) sa isi respecte propria lege de functionare si sa emita decizia privind normele si regulile de reflectare a campaniei pentru referendum.

Klaus Iohannis, amenintat cu moartea. Cine i-a pus gand rau presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a fost amenintat cu moartea, printr-o scrisoare, motiv pentru care Administratia Prezidentiala a depus o plangere penala. Presedintele Klaus Iohannis a primit o scrisoarea in care era amenintat cu moartea. Autorul scrisorii este un detinut de la Penitenciarul Aiud, caruia i s-ar fi refuzat cererile de gratiere. Administratia Prezidentiala a decis sa [] .

KLAUS IOHANNIS: Va astept pe toti la vot pe 26 mai, pentru viitorul Romaniei!

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD, la mitingul PNL de astazi din Piata Victoriei.

Klaus Iohannis, huiduit in vizita sa la Timisoara. Reactia presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat in cursul zilei de vineri, Sinagoga evreiasca din Timisoara, in curs de de restaurare. Un timisorean a strigat Jos Iohannis, in momentul in care.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Politicile actuale sunt pe contrasensul responsabilitatii economice

Eugen Radulescu, BNR: Firme-gigant fintech vor intra pe piata serviciilor bancare cu produse care vor genera cutremure Tara noastra merge, in prezent, intr-o directie gresita din punct de vedere economic, iar politicile actuale se gasesc pe contrasensul responsabilitatii economice, potrivit presedintelui tarii, Klaus Iohannis, care sustine ca, de aceea, este deosebit de important ca sectorul financiar sa faca dovada preocuparii pentru sustenabilitate.

KLAUS IOHANNIS ACUZA GASTILE DIN PSD Remanierea guvernului Dancila, respinsa oficial

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, ieri, premierului Viorica Dancila, scrisorile oficiale prin care arata motivele pentru care nu este de acord cu remanierea guvernului, solicitata la mijlocul lunii aprilie.

Reactia PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: Presedintele Iohannis mai uita sau ignora si faptul ca PSD si-a exprimat public sprijinul fata de referendum

Partidul Social Demorat a reactionatin ceea ce priveste refuzul presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca refuza propunerile de remaniere facute de Viorica Dancila: Eugen Nic.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa guvernantilor: Romania merge intr-o directie gresita. Suntem singura tara din UE al carei deficit bugetar incepe cu cifra 3 (VIDEO)

Noi acuzatii ale presedintelui Klaus iohannis aduse guvernantilor. Seful statului a transmis, miercuri, ca Romania merge intr-o directie gresita, ca guvernul neglijeaza investitiile si ca suntem singura t.

Klaus Iohannis refuza remanierea propusa de PSD: Nu e facuta pentru a guverna mai bine!

Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 15 mai, o declaratie de presa. Presedintele vine cu un nou atac la adresa Guvernului si sustine ca PSD are cea mai proasta guvernare de dupa Revolutie. Iohannis sustine.

Klaus Iohannis: In Europa nu conteaza PSD, pentru ca au dovedit ca nu sunt in stare de nimic

Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la mitingul PNL din Bucuresti, s-a declarat convins ca acest partid va castiga alegerile europarlamentare, adaugand ca PSD nu conteaza in Europa, noteaza Agerpres.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )