Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis cere opozitie sa reincerce revocarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor: Sper ca va reusi (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis cere opozitie sa reincerce revocarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor: Sper ca va reusi (VIDEO)

Klaus Iohannis a respins acuzatiile lui Liviu Dragnea si a PSD privind faptul ca presedintele s-a flat in spatele actiunii opozitiei de miercuri din Parlament in care s-a incercat inlocuirea lui Liviu Dragnea. continuă pe B1

Scandal in plen: Lia Olguta Vasilescu acuza o conspiratie intre Opozitie, Klaus Iohannis si DNA

Lia Olguta Vasilescu a sustinut ca ceea s-a intamplat miercuri in Camera Deputatilor a fost o miscare coordonata de Opozitie cu presedintele Klaus Iohannis si cu DNA. Fostul ministru a acuzat ca in timpul sedintei deputatul PNL Nicolae Neagu i-a dat.

USR i cere lui Klaus Iohannis sa participe la toate sedintele de guvern din decembrie

USR i-a cerut luni presedintelui Klaus Iohannis sa participe la toate sedintele de guvern din luna decembrie pentru a preveni adoptarea unei ordonante privind amnistia si gratierea amintind de faptul ca, in ianuarie 2017, presedintele a fost la sedinta Executivului si a impiedicat in acel moment adoptarea OUG 13.

Klaus Iohannis: Este o guvernare slaba. Intram intr-un circ al remanierii

Klaus Iohannis a avut o prima reactie despre ceea ce s-a intamplat in Parlament. Seful statului a raspuns atacului lui Liviu Dragnea si spune ca nu a avut timp sa se ocupe. N-am avut timp de asa ceva,.

UPDATE Olguta Vasilescu acuza statul paralel ca vrea sa lase PSD fara candidat viabil n campania electorala: Un deputat PNL a venit la Iordache sa i-l dea la telefon pe Klaus Iohannis / Ce spune liberalul

Lia Olguta Vasilescu a acuzat miercuri ca un deputat PNL a venit la Florin Iordache pentru a i-l da la telefon pe Klaus Iohannis si a vorbit despre o incercare in forta de a-l schimba pe Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor, in coordonare cu alte forte, printre care DNA. UPDATE Deputatul liberal Nicolae Neagu a negat aceasta acuzatie: Nu am telefonul domnului presedinte, nu am discutat si nu am fost sunat de la Cotroceni.

Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul in presa straina. Face bine acest razboi?

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei interviul pe care Klaus Iohannis l-a oferit presei din Austria. intr-un interviu acordat publicatiei austriece Kurier, Klaus Iohannis vorbeste.

KLAUS IOHANNIS: Putem asigura un mandat rezonabil la Presedintia UE

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca este un adversar pentru oricine pune in pericol lupta impotriva coruptiei si statul de drept in Romania si ca, din pacate, actuala majoritate guvernamentala are actiuni in acest sens.

Klaus Iohannis, despre propunerile de ministri: inlocuim oameni slabi cu oameni slabi. Eu nu sunt de acord sa se continue in acest circ. PSD sub Dragnea nu face performanta guvernamentala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in declaratiile facute dupa lansarea programului Romania Educata ca nu a finalizat analiza privind propunerile PSD pentru posturile de ministii ai Dezvoltarii si.

Klaus Iohannis lanseaza proiectul Romania Educata

Klaus Iohannis sustine un discurs in legatura cu Romania Educata, in plin scandal.

in timp ce PSD bate toba cu amnistia, Klaus Iohannis lanseaza in dezbatere publica rezultatele proiectului Romania Educata, initiat inca de la preluarea mandatului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis calca pe urmele predecesorului sau, Traian Basescu, si propune o noua strategie pentru modernizarea educatiei. Rezultatele proiectului Romania Educata, initiat de.

Proiectul Romnia Educata, lansat astazi de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza, miercuri, ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, rezultatele proiectului Romania Educata initiat de seful statului, a anuntat Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )