Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va sustine miercuri, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele ar putea vorbi despre alegerile locale care vor avea loc duminica, dar si despre masurile de siguranta pe care autoritatile le-au luat pentru a asigura siguranta votantilor. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

Klaus Iohannis: De cei care vor castiga alegerile depinde ca scoala si spitalul din localitatea in care traim sa fie modernizate, drumurile sa fie reparate si problemele de trafic, rezolvate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut,miercuri, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care duminica, 27 septembrie, romanii sunt.

Ce a vrut sa transmita, de fapt, Klaus Iohannis in conferinta de presa

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, miercuri, la Antena 3, principalele mesaje pe care presedintele Klaus Iohannis a dorit sa le transmita in conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni. Potrivit acestuia, seful statului a dorit sa dea un ultim tun mediatic in favoarea partidului sau, PNL, cu putin timp inainte de alegerile locale de duminica.

VIDEO Avertismentul lui Iohannis: Scenariu de groaza daca rectificarea aprobata de PSD intra in vigoare Romania ar putea pierde fonduri europene de 3 mld euro

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri ca Romania risca sa piarda fonduri europene de trei miliarde de euro daca rectificarea bugetului in forma adoptata de PSD in Parlament, care prevede majorarea pensiilor cu 40%, intra in vigoare. in aceasta varianta, este posibila si retrogradarea ratingului de tara, ceea ce ar conduce la un scenariu de groaza, a subliniat seful statului.

Ce spune Klaus Iohannis despre un posibil nou lockdown

Presedintele Klaus Iohannis este increzator si spune ca personal nu vede motive pentru un nou lockd.

Iohannis sustine miercuri, de la ora 18.00, o conferinta de presa

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, va sustine miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis: Noi vrem sa dezvoltam Aeroportul International, dar pentru asta e nevoie sa poti ajunge in aeroport in conditii foarte bune si predictibile. Legatura Gara de Nord Otopeni este absolut esentiala (VIDEO)

UPDATE, 21 septembrie, ora 13. 13 Presedintele Klaus Iohannis a sustinut odeclaratie de presa, luni, dupa deplasarea test cu trenul pe conexiunea feroviara Gara de Nord Aeroportul.

Ar putea deveni obligatorii testele COVID-19 la intrarea in tara? Raspunsul lui Klaus Iohannis

In functie de numarul de cazuri, este posibil ca o forma de control sa fie introdusa la intrarea in tara, a declarat miercuri, presedintele Klaus Iohannis. intrebat in cadrul conferintei de presa daca ar fi oportuna introducerea obligatorie a testarilor la intrarea in tara, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca o decizie in acest sens nu a fost luata.

Klaus Iohannis, despre revenirea la starea de urgenta: Trebuie sa ramana ultima solutie, atunci cand nimic altceva nu mai functioneaza (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 23 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, in contextul numarului tot mai mare de cazuri de COVID-19 in sezonul rece, daca exista un prag de.

Klaus Iohannis: Nu vad motive pentru un nou lockdown. Noi putem sa stapanim raspandirea epidemiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a discutatmiercuri, pe 23 septembrie, despre posibiltatea unei noi izolari la domiciliu, avand in vedere numarul mare de infectari din tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )