Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Reintalnirea cu oameni din toate colturile tarii este emotionanta

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Reintalnirea cu oameni din toate colturile tarii este emotionanta

Presedintele tarii Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor, sunt oaspeti de seama la sarbatoarea Zilei Marinei din acest an, de pe faleza Constantei. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Romania nu poate fi o tara puternica fara o armata puternica, dotata pe masura

Presedintele tarii Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor, sunt oaspeti de seama la sarbatoarea Zilei Marinei din acest an, de pe faleza Constantei.

Klaus Iohannis, de Ziua Marinei: Anul in care sarbatorim Centenarul trebuie sa fie un moment de reflectie. Trebuie sa facem tot posibilul pentru a cladi impreuna o Romanie mai buna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, de Ziua Marinei, ca 2018, anul in care sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire, este un bun moment de reflectie, astfel incat sa putem cladi impreuna Romania pe care.

Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Romnia ramne o oaza de stabilitate n zona

Romania ramane o oaza de stabilitate in zona si un furnizor regional de securitate, a declarat presedintele Klaus Iohannis la Constanta, unde a participat la evenimentele organizate de Ziua Marine. Trebuie sa fim realisti si sa intelegem contextul global in care ne aflam astazi. Asistam la formarea unui nou peisaj geostrategic, a carui evolutie este greu de prevazut sau anticipat, a spus seful statului.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Ion Cristoiu: Ce-a urmarit Klaus Iohannis punind Serviciile sa orchestreze tulburarile din 10 august 2018?

Jurnalistul Ion Cristoiu acuza ca tulburarile de pe 10 august au fost orchestrate de presedintele Iohannis, cu ajutorul Serviciilor. Ce-a urmarit Klaus Iohannis punind Serviciile sa orchestreze.

Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa violentele din Piata Victoriei: Atitudinea civica a fost aspru pedepsita. E impresionanta mobilizarea romanilor din tara si de pretutindeni

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la Palatul Cotroceni in legatura cu violentele care au avut loc in ultimele zile in Piata.

Mesajul PSD Constanta inainte de Ziua Marinei Romane. Social-democratii nu sunt adeptii instigarii la violenta

Mii de oameni vor participa miercuri, 15 august, la evenimentele dedicate Zilei Marinei Romane pe Faleza Comandamentului Flotei din Constanta. Cu acest prilej, PSD Constanta a transmis un mesaj care lasa loc la multe interpretari.

O noua lovitura pentru Guvernul Dancila! Documentul-bomba trimis de Klaus Iohannis dupa proteste

Antena 3 prezinta documentele trimise de Klaus Iohannis duminica dimineata, dupa protestele violentele din Piata Victoriei, catre Ministerul Apararii. Documentele contin modul de desfasurare a.

Klaus Iohannis transmite un mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei: Nu cumva cei care doresc oprirea luptei anticoruptie si-au dorit o diversiune?

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, luni, de la ora 18:00, in contextul protestelor din ultimele zile marcate de o interventie brutala a Jandarmeriei in seara si noaptea de vineri.

Constanta: Mii de persoane, asteptate la manifestarile de Ziua Marinei. Si-au anuntat prezenta si presedintele Iohannis si ministrul Apararii

Mii de persoane sunt asteptate, miercuri, la manifestarile prilejuite de Ziua Marinei care vor avea loc pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta. Cei prezenti vor putea urmari, in cadrul programului de aproximativ doua ore si jumatate, diverse exercitii militare. La eveniment si-au anuntat prezenta presedintele Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )