Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis a dat cartile pe fata. Adevarul despre casele sale: Cred ca lumea s-a convins pana acum

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a dat cartile pe fata. Adevarul despre casele sale: Cred ca lumea s-a convins pana acum

Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a sustinut, miercuri, o conferinta de presa la sediul central al partidului pe care il reprezinta, in cadrul careia a raspuns mai multor intrebari adresate de jurnalisti. Printre altele, presedintele a vorbit si despre acuzele care i se aduc in ceea ce priveste bogatia declaratiei sale de . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Sedinta de campanie la PNL. Liberalii dezbat daca presedintele Klaus Iohannis sa mearga sau nu in dezbatere cu Dancila

Senatorul PNL Alina Gorghiu a anuntat ca la sedinta pe care liderii formatiunii o au luni seara va participa presedintele Klaus Iohannis si se va discuta despre strategia pentru urmatoarele doua saptamani. Vom discuta planul de comunicare care include raspunsul, pozitionarea si pe genul acesta de invitatii referitoare la dezbateri, a spus Gorghiu, raspunzand unei intrebari referitoare la participarea lui Klaus Iohannis la dezbateri electorale.

Klaus Iohannis a dezvaluit cate case are: Nu sunt sase

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu are nicio problema nici in civil, nici in penal in ceea ce priveste casele sale.

Ce sa dezbata Klaus Iohannis cu Viorica Dancila, despre cum se pun gogosarii in otet pentru iarna?

Mare suparare, mare, generata de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Candidatul Dancila a declarat ca vrea sa vorbeasca despre realizarile din mandatul sau de premier. Doar ca nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilitatile, calitatile, cunostintele, competentele, pe care trebuie sa le aiba un viitor sef de stat.

Rezultatele finale: Klaus Iohannis - 37,82%;Viorica Dancila - 22,26 %; Dan Barna - 15,02%; Mircea Diaconu - 8,85%

Klaus Iohannis a obtinut 37,82% din voturi la alegerile din 10 noiembrie , Viorica Dancila - 22,26 %, Dan Barna - 15,02%, Mircea Diaconu - 8,85%. Rezultatele finale ale primului tur al alegerilor prezidentiale au fost prezentate joi de BEC.

Klaus Iohannis, dupa caderea Guvernului Maia Sandu: Sprijinul Romaniei va fi strict conditionat de continuarea reformelor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, dupa caderea Guvernului Maia Sandu, ca este un demers indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai, iar sprijinul Romaniei, inclusiv financiar in perioada urmatoare, va depinde de cpntinuarea reformelor.

Klaus Iohannis a castigat alegerile in judetul Constanta. Candidatul de pe locul al doilea, la 20 de procente diferenta

Candidatul PNL la alegerile din 10 noiembrie a fost cel mai votat de catre alegatorii din judetul Constanta. Klaus Iohannis a fost optiunea a 40,15% dintre votanti.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis, votat de 34,46% dintre cetatenii municipiului Calarasi

Daca in orasele din judetul Calarasi, Viorica Dancila a castigat prima pozitie in preferintele electoratului, la nivelul municipiului Calarasi castigatorul alegerilor a fost candidatul Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, cu un scor de 34,46%.

Localitatile din Timis in care Viorica Dancila l-a spulberat pe Klaus Iohannis

In judetul Timis, Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale, cu un scor de 43,8%, peste media de la nivel national. Viorica Dancila s-a plasat in Timis pe locul trei. Totusi, au fost cateva localitati in care candidata PSD l-a spulberat pe Iohannis.

CTP, reactie neasteptata despre Klaus Iohannis: S-a schimbat mult fata de 2014

Cristian Tudor Popescu a comentat in aceasta seara, la Digi 24, prestatia presedintelui actual al Romaniei, la dezbaterea de azi cu jurnalistii. Cu toate ca gazetarul l-a tinut aproape in continuu dintr-o lauda in alta, a avut un mic lucru sa-i reprosoze. CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalistii Cristian Tudor Popescu a comentat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )