Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis datoreaza Statului 1.200.000 de lei, fara dobanda. Eugen Teodorovici: Se vor aplica penalitati

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis datoreaza Statului 1.200.000 de lei, fara dobanda. Eugen Teodorovici: Se vor aplica penalitati

Klaus Iohannis datoreaza 1. 000 de lei, fara dobnda,Statului, in urma inchirierii unui imobil dobandit ilega in Sibiu,. Anuntul a fost facut de Eugen Teodorovici la Antena 3. Klaus. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, dupa intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre DOSARE

Viorica Dancila a vorbit, joi, in cadrul sedintei de guvern, despre intrevederea pe care a avut-o miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care seful statului s-a aratat ingrijorat de.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a 22 de magistrati. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat urmatoarele decrete: * .

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia, pe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonante de Urgenta a Guvernului privind amnistierea si gratierea unor fapte penale. Seful statului si premierul s-au intalnit ultima data in 15 mai, discutiile vizand memorandumul Executivului privind relocarea ambasadei Romaniei in Israel.

Discutii-surpriza intre Klaus Iohannis si Vasile Blaga. Ce i-a cerut Presedintele

Discutie-bomba intre presedintele Klaus Iohannis si Vasile Blaga. Surse politice sustin ca Blaga, cel care pare ca a preluat fraiele in partidul national liberal, a fost sunat de Presedinte. Iohannis l-ar.

CCR il amana pe Klaus Iohannis: Legile Justitiei mai asteapta

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind statutul magistratilor pe 18 septembrie. Iohannis a trimis, joi, CCR sesizarea cu privire la neconstitutionalitatea Legii pentru.

Declaratiile momentului: Presedintele Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 16:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa inceaand cu ora 16:00 la Palatul Cotroceni, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. Nu au fost anuntate si temele pe care le va aborda Klaus.

intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila s-a incheiat

Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila s-a terminat. Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila a.

Teodorovici: ANAF a trimis azi o solicitare catre Oficiul de Cadastru pentru intabularea casei pierdute n instanta de presedintele Klaus Iohannis

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus, vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca ANAF a trimis azi o solicitare catre Oficiul de Cadastru pentru intabularea imobilului din Sibiu care a apartinut presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind organizarea juridica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, anunta Administratia Prezidentiala intr-un.

Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea priving organizarea profesiei de mediator

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a trimis vineri Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )