Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis, decizie importanta pentru Romania in plan extern: Presedintele a semnat decretul

B1 B1,
Klaus Iohannis, decizie importanta pentru Romania in plan extern: Presedintele a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Macedonia de Nord la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Bruxelles, la 6. continuă pe B1

Klaus Iohannis, miscare importanta in Europa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, 18 martie a. c. , decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Macedonia de Nord la Tratatul Atlanticului de Nord,.

Iohannis: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si pentru romani. N-a fost sa fie / OUG 114 ne arata ca aceasta guvernare este toxica

Presedintele Klaus Iohannis s-a lansat intr-un nou atac la adresa guvernarii PSD pe care a acuzat-o ca e interesata mai degraba de cumetrii politice decat de soarta tarii. Seful statului a criticat faptul ca bugetul a fost trimis la Cotroceni in forma initiala. Iohannis sustine miscarea Romania vrea autostrazi: Sunt alaturi de ei sieu.

LUDOVIC ORBAN: Klaus Iohannis este cu inima si cu sufletul alaturi de PNL, alaturi de Romania

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a spus, in discursul sau de la Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este alaturi de PNL si alaturi de Romania cu inima si sufletul, in fiecare zi, in fiecare saptamana.

Iohannis: Guvernarea PSD e toxica! Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania. Nu a fost sa fie!/ Presedintele a promulgat legea bugetului de stat pe 2019

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou guvernarea PSD, in cadrul unei declaratii de presa: Aceasta guvernare este toxica pentru stabilitatea Romaniei si pentru bunastarea populatiei, care suporta in fiecare zi costurile, a tinut sa.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la ora 12.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine vineri, de la ora 12. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Pe masa presedintelui se afla in prezen Legea bugetului pentru 2019, act normativ trimis la promulgare dupa ce a fost adoptat de Parlament.

Fake-news marca PSD. Social-democratii distribuie o poza in care sustin, in mod fals, ca ar aparea Stefan Mandachi alaturi de Klaus Iohannis

Deputatul PSD Aida Caruceru, fidela lui Liviu Dragnea, a distribuit pe Facebook o poza in care Klaus Iohannis apare alaturi de mai multi turisti, printre care si un barbat cu barba, facand aluzie care ar fi Stefan Mandachi. SiEi,a scris Aida Caruceru pe Facebook. in realitate, barbatul nu e Stefan Mandachi. Pe cel din poza il cunosc. Este instructor de fitness in Pitesti, a comentat un internaut.

Klaus Iohannis le cere romanilor sa voteze lista PNL la euroalegeri: PSD a imbracat haina falsa a patriotismului. E cinic/ Ce ne trebuie? Votul romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Summitul PPE de la Bucuresti, prilej cu care seful statului a cerut romanilor sa voteze lista PNL la urmatoarele alegeri. De asemmenea, seful statului a lansat un atac la PSD.

Klaus Iohannis, la summitul PPE de la Bucuresti: Actuala guvernare e un esec

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul PPE de la Bucuresti, eveniment in cadrul caruia se lanseaza candidatii PNL la alegerile europarlamentare. Ma bucur nespus de mult si sunt emotionat sa.

Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European se desfasoara astazi, la Bucuresti. Participa Manfred Weber si Klaus Iohannis

Summit-ul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European se desfasoara, astazi, la Bucuresti, iar la reuniune vor participa Manfred Weber si Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, prima reactie la criticile lui Klaus Iohannis: Lenesul de la Cotroceni, cand se mai trezeste, zice Ce rau pot sa mai fac azi?

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis in care a criticat PSD-ul. Stire in curs .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )