Libnet.ro
UNICEF

00:06

Klaus Iohannis, declaratie comuna cu Juncker si Tusk la Bruxelles. Voi tine minte toata viata summitul de la Sibiu

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, declaratie comuna cu Juncker si Tusk la Bruxelles. Voi tine minte toata viata summitul de la Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine la Bruxelles o conferinta de presa alaturi de seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu ocazia finalului reuniunii Consiliului European. Acesta din urma a multumit presedintiei romane la consiliul UE si spune ca va tine mine toata viata summitul de la Sibiu. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni de la ora 15

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, 19 iunie, de laora 15:00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, felicitat de Juncker si Tusk pentru presedintia rotava a Consiliului UE: Ati incheiat peste 90 de dosare importante, e impresionant

Predintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o conferinta de presa comuna cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Klaus Iohannis a transmis Guvernului si Parlamentului propunerile de modificare a legislatiei electorale, pentru a evita cozile interminabile la sectiile din diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri premierului Viorica Dancila propunerile de modificare a legislatiei electorale pentru a evita situatii similare votului din diaspora la europarlamentare, cand mii de romani nu au reusit sa voteze, desi au stat la cozi ore intregi.

KLAUS IOHANNIS: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS: Presedintia romana a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Presedintele Klasu Iohannis a afirmat astazi, la Bruxelles, in cadrul unei declaratii comune cu presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker si cu presedintele Consiliului European Donald Tusk, ca presedintia romana a UE a fost surprinzatoare pentru ca a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea de a deveni noul sef al Consiliului European. Vom incepe o negociere

Presedintele Klaus Iohannis, prezent joi la Bruxelles, a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea de a deveni seful Consiliului European. Daca acest lucru s-ar intampla, i-ar lua locul polonezului Donald Tusk. Iohannis, dezvaluiri despre sefia la Consiliul European Presedintele Romaniei a fost prezent, in cursul zilei de joi, la Consiliul European. Klaus Iohannis a fost intrebat .

Klaus Iohannis va lua parte la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Ce teme importante vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, se arata in agenda Administratiei Prezidentiale. Joi, presedintele va lua parte la summitul.

Klaus Iohannis, favorit pentru o functie-cheie in Parlamentul European. Renunta presedintele la Cotroceni pentru Bruxelles?

Klaus Iohannis participa in aceste momente la Bruxelles, la sedinta Consiliului European. Este cea mai importanta sedinta dupa alegerile europarlamentare. La aceasta sedinta, dupa cum a spus si Iohannis,.

Klaus Iohannis solicita o lege pentru Diaspora: Umilintele la adresa romanilor sa nu se repete!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, 19 iunie, de laora 15:00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis solicita Guvernului sa adopte o lege pentru Diaspora: Umilintele la care au fost supusi romanii pe 26 mai nu trebuie sa se mai repete niciodata!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, 19 iunie, de laora 15:00, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )