Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis a decorat Grupul pentru Dialog Social, la trei luni dupa ce Gabriel Liiceanu si Monica Macovei au demisionat

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a decorat Grupul pentru Dialog Social, la trei luni dupa ce Gabriel Liiceanu si Monica Macovei au demisionat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Grupului pentru Dialog Social GDS) cu prilejul aniversarii a 30 de ani de la infiintare si de la aparitia primului numar al Revistei 22, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat transmis. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, lovitura decisiva pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cum ii lasa fara arme pe cei de la PSD

Klaus Iohannis a facut un anunt dur pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce a transmis luni, 20 ianuarie, presedintele? Cei din Partidul Social Democrat au cel mai mult de suferit. Klaus Iohannis, lovitura pentru alegerea primarilor in doua tururi Presedintele Romaniei a anuntat luni, 20 ianuarie, ca a solicitat sesiunea extraordinara pentru alegerea primarilor .

Aresel i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis retragerea decoratiei primarului Dorin Florea

Platforma Aresel a depus la Administratia Prezidentiala o scrisoare prin care ii solicita presedintelui Klaus Iohannis retragerea decoratiei lui Dorin Florea, primarul Municipiului Targu Mures. Dorin Florea a fost decorat in 2011, de catre presedintele Traian Basescu, cu Ordinul Pentru Merit in grad de Cavaler, transmite News. ro.

ALOCATII 2020. Klaus Iohannis pune presiune pe Guvern: Este important sa fie gasite resursele pentru cresterea alocatiilor

Klaus Iohannis pune presiune pe Guvern.

KLAUS IOHANNIS: Guvernul sa gaseasca resursele pentru cresterea alocatiilor copiilor

Prim-ministrul Ludovic Orban: Poti sa iti permiti dublarea alocatiilor, in masura in care exista resursele financiare pentru a sustine majorarea fara sa afectezi deficitul bugetar * Florin Citu, ministrul Finantelor Publice: Impactul eliminarii pensiilor speciale, insuficient pentru dublarea alocatiilor copiilor Presedintele Klaus Iohannis sustine ca guvernul Orban trebuie sa majoreze in acest an pensiile si sa dubleze alocatiile copiilor, conform legislatiei in vigoare. Domnia sa a declarat, ieri, la Cotroceni: Este dorinta noastra comuna sa crestem pensiile.

KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT PARLAMENTUL Alegerea primarilor in doua tururi, obiectiv prioritar pentru presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, ieri, Parlamentul in sesiune extraordinara pentru ca guvernul Orban sa isi asume raspunderea pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Desi nu are initiativa legislativa, presedinte poate convoca Parlamentul, in baza dispozitiilor alineatului 2 al art. 66 din Constitutie care arata: Camera Deputatilor si Senatul se intrunesc si in sesiuni extraordinare, la cererea Presedintelui Romaniei, a biroului permanent al fiecarei Camere ori a cel putin o treime din numarul deputatilor sau al senatorilor.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor. Ce sarcina le-a trasat guvernantilor

Marti, 13 ianuarie, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii ce va duce la majorarea alocatiilor celor mici. Cu toate astea, chiar si cu promulgarea legii de catre Presedintele Iohannis, lucrurile se bat cap-in-cap, iar oficialii vin cu declaratii contradictorii. Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat .

Klaus Iohannis, mesaj pentru veteranii de razboi: Este important sa fie lansate si implementate programe si servicii care sa raspunda nevoilor acestora si ale familiilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj in cadrul Galei Veteranilor de Razboi. in mesajul care a fost prezentat de catre consilierul prezidential Ion Oprisor, seful statului a subliniat.

Premierul Republicii Moldova, replica acida pentru Klaus Iohannis: Nu ma priveste ce-l intereseaza

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, a avut o reactie acida la adresa presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, care a spus recent ca Bucurestiul nu este convins ca actualul Guvern de la Chisinau sustine.

il roaga Klaus Iohannis pe Rares Bogdan sa candideze pentru Capitala?

Dupa ce europarlamentarul PNL Rares Bogdan, unul dintre cei mai bine cotati posibili candidati ai partidului pentru primaria Capitalei a afirmat ca doar Klaus Iohannis il poate convinge sa-si asume acest rol, presedintele si-a exprimatastazi si el punctul de vedere.

Klaus Iohannis nu se va implica in discutia privind candidatii PNL la locale: Este o tema care trebuie transata in partid si numai in partid Nu cred ca ar fi bine ca Orban sa candideze la Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a respins ipoteza ca premierul Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei si a precizat ca liderul PNL este foarte potrivit pentru pozitia de premier. Asta nu cred.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )