Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, despre 10 august 2018: Guvernul PSD a luptat in strada, la propriu, impotriva romanilor. Pana acolo i-a dus mintea, sa incerce sa-i ingenuncheze pe romani cu forta (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre 10 august 2018: Guvernul PSD a luptat in strada, la propriu, impotriva romanilor. Pana acolo i-a dus mintea, sa incerce sa-i ingenuncheze pe romani cu forta (VIDEO)

Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a lansat noi critici la adresa PSD in discursul pe care l-a sustinut, sambata, in fata liberalilor din Bistrita. in acest context, Iohannis a amintit. continuă pe B1

Mihai Valeriu, omul-cheie din MAI de la protestele din 10 august 2018, dezvaluie ce rol a avut in acea seara. Ce spune despre telefoanele catre Liviu Dragnea

Subsecretarul de stat din Ministerul de Interne, Mihai Valeriu, despre care s-a scris ca ar fi fost un pion important in deciziile luate in timpul mitingului din 10 august 2018,a declarat pentru Antena3. ro ca.

Ministrul de Interne anunta ca raportul despre 10 august a fost declasificat si inaintat DIICOT

Raportul privind interventia in forta a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a precizat ca DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum in.

Ministrul de Interne,Marcel Vela,anuntaca raportul 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dosarul protestului din 10 august 2018 va fi desecretizat in aceasta saptamana, fiind posibila o informare in privinta acestei probleme incepand cu ziua de miercuri. Ministrul a precizat ca sunt cateva proceduri care trebuie parcurse dat fiind faptul ca sunt implicate si alte institutii in desecretizarea raportului.

Tudor Chirila, reactie INCREDIBILA dupa ce a vazut ca PSD-istii acuza ca populatia ar fi pregatit o lovitura de stat in 10 august 2018

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, pentru B1 TV, ca putem avea banuieli rezonabile ca informatii despre ordine date din Ministerul de Interne, in timpul protestului din 10 august 2018, ajungeau la.

Raportul MAI despre violentele din 10 august 2018 a fost declasificat. Ministrul de Interne: Nu pot da detalii din el

Raportul Ministerului de Interne despre violentele din 10 august 2018 a fost declasificat de catre ministrul de Interne, Marcel Vela, si transmis catre procurorii DIICOT care se ocupa cu investigarea evenimentelor. Ministrul a precizat ca nu poate oferi detalii presei despre continutul raportului.

Fostul subsecretar de stat din MAI Valeriu Mihai, cu rol in evenimentele din 10 august 2018, reproseaza presei ca l-a redus la statutul de sofer al cuiva

Fostul subsecretar de stat din Ministerul de Interne Valeriu Mihai, cel de la care, potrivit surselor HotNews. ro, ar fi ajuns la Liviu Dragnea informatiile despre ceea ce se intampla in 10 august 2018, a transmis presei un punct de vedere in care nu face nicio referire la prezenta sa in Piata Victoriei, insa reproseaza ca a fost redus la statutul de sofer al cuiva, dupa 24 ani de munca si pregatire profesionala continua.

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Viorica Dancila, presedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis. Despre ipocrizie sau oportunism politic): Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guv.

Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat vineri ca alte realizari ale mandatului sau au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare si Summitul de la.

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )