Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis, despre discutiile pe Brexit: Pentru noi arata foarte bine

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, despre discutiile pe Brexit: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Bruxelles, unde participa la reuniunea Consiliului Europei, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Asa cum stam acuma, pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca maine poate sa faca mai multe declaratiile despre negocierile pe Brexit, dar ca, asa cum stam acuma, pentru noi arata foarte bine.

Klaus Iohannis, despre negocierile privind Brexit-ul: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine. Despre Brexit o sa va spun mai multe probabil maine, dupa ce terminam.

Iohannis, despre negocierile privind Brexit-ul: Asa cum stam acum, pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, ca negocierile pe tema Brexit-ului se vor finaliza vineri, insa ceea ce poate anunta in urma unor discutii este ca pentru Romania situatia arata foarte bine.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Vladimir Putin (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a transmis joi un mesaj de felicitare lui Vladimir Putin pentru castigarea, duminica, a celui de-al patrulea mandat de presedinte al Rusiei. Pe aceasta cale,.

Klaus Iohannis: Mesaj cu felicitari pentru Vladimir Putin

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis joi, 22 martie a. c. , un mesaj de felicitare presed.

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru doua legi importante

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri mai multe decrete, printre care si unul de promulgare a unei legi privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obtinute ca urmare a dereglementarii pr.

Klaus Iohannis, pe lista neagra pentru Bruxelles

Apar noi liste negre de la Bruxelles. De aceasta data este vorba despre un document care vorbeste despre incompatibilitatile demnitarilor. Documentul a fost prezentat de Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Presedintele Klaus Iohannis participa incepand de joi la lucrarile Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European, unde va sublinia importanta acordata la nivel european procesului de consolidare a dimensiunii sociale a Europei si se va pronunta in favoarea cresterii transparentei fiscale si combaterii fraudei si evaziunii fiscale, precum si pentru un parteneriat cat mai strans intre Uniunea Europeana si Marea Britanie dupa Brexit, conform news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis participa incepand de joi la lucrarile Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European, unde va sublinia importanta acordata la nivel european procesului de consolidare a dimensiunii sociale a Europei si se va pronunta in favoarea cresterii transparentei fiscale si combaterii fraudei si evaziunii fiscale, precum si pentru un parteneriat cat mai strans intre Uniunea Europeana si Marea Britanie dupa Brexit.

Klaus Iohannis il felicita pe Vladimir Putin, la patru zile dupa alegerile din Rusia

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi, omologului sau rus, Vladimir Putin, un mesaj de felicitare, la 4 zile de la realegerea acestuia pentru inca un mandat la Kremlin, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. Vadimir Putin a fost reales, duminica, pentru un nou mandat de 6 ani - al patrulea - la conducerea Rusiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )