Libnet.ro
UNICEF

16:16

Klaus Iohannis, despre Magistrala 5: Este o mare realizare. Trebuie sa recunoastem acest lucru

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre Magistrala 5: Este o mare realizare. Trebuie sa recunoastem acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la inaugurarea magistralei de metrou din Drumul Taberei, ca aceasta realizare contribuie cu certitudine la imbunatatirea vietii in Bucuresti. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la inauguarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Seful statului a precizat ca aceasta este cea mai importanta realizare din domeniul infrastructurii de.

KLAUS IOHANNIS: Magistrala M5 este o mare realizare si risca sa devina o legenda a amanarilor

Magistrala de metrou M5 este o mare realizare si risca sa devina o legenda a amanarilor, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o

Imagini in premiera. Iata cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Nu este sotia sa. Toti oamenii au observat acest detaliu! Deschiderea metroului din Drumul Taberei: Cu cine a venit Iohannis Dupa noua ani de la inceperea lucrarilor si cinci de intarziere, Magistrala 5 a metroului din Capitala a fost .

Klaus Iohannis, mesaj pentru elevi la deschiderea anului scolar: Fiecare dintre voi puteti sa fiti un supererou care, cand respecta regulile, isi ocroteste parintii si bunicii. Eu am foarte mare incredere in voi (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj elevilor si cadrelor didactice, cu ocazia inceperii anului scolar preuniversitar 2020 - 2021. Seful statului le-a spus copiilor ca au ocazia sa devina.

Conflict major, Klaus Iohannis a fost implicat. LIVE

Dupa o calatorie fara sfarsit, Metroul din Drumul Taberei este inaugurat astazi, 15 septembrie, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. UPDATE, ora 12:11: Activista PSD Oana Lovin a fost luata de jandarmi dupa ce a strigat la portavoce m**e Klaus Werner Iohannis. UPDATE, ora 11:58: Primele declaratii inainte de eveniment. Premierul a declarat ca metroul este .

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! .

VIDEO Mesajul lui Klaus Iohannis in prima zi de scoala:Trebuie sa va adaptati la situatii neprevazute. Fiecare elev va avea ocazia sa fie supererou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj video cu ocazia primei zile de scoala. Acesta a explicat ca trecem printr-o situatie atipica si le-a transmis elevilor ca fiecare va avea ocazia sa fie un supererou daca poarta masca pe fata si respecta normele sanitare. Seful Statului s-a adresat apoi si profesorilor, notand ca misiunea acestora in noul an scolar este foarte grea si ca trebuie sa va adaptati la situatii neprevazute.

Klaus Iohannis i-a schimbat din functii. Decizia de ultima ora luata de presedinte

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat astazi decretele de rechemare a unor ambasadori romani din functiile detinute in diferite tari. Lista cuprinde nume importante de diplomati ce au detinut aceasta functie pana astazi. Klaus Iohannis i-a schimbat din functii Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind revocarea unor ambasadori romani. Printre diplomatii reamintiti in .

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU ELEVI LA INCEPEREA SCOLII: Fiecare veti va avea ocazia sa fiti un supererou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia inceperii noului an scolar, in care subliniaza importanta respectarii masurilor speciale impuse in contextul pandemiei de COVID-19.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU ELEVI LA INCEPEREA SCOLII: Fiecare veti avea ocazia sa fiti un supererou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia inceperii noului an scolar, in care subliniaza importanta respectarii masurilor speciale impuse in contextul pandemiei de COVID-19.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2065 seconds )