Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la inauguarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Seful statului a precizat ca aceasta este cea mai importanta realizare din domeniul infrastructurii de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre Magistrala 5: Este o mare realizare. Trebuie sa recunoastem acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la inaugurarea magistralei de metrou din Drumul Taberei, ca aceasta realizare contribuie cu certitudine la imbunatatirea vietii in Bucuresti.

Bode: Timpii de asteptare pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute

Timpii de asteptare in statii pe magistrala de metrou Drumul Taberei sunt in prezent de 6 minute, a declarat marti ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la postul public de televiziune.

OFICIAL. Maine se inaugureaza magistrala de metrou Drumul Taberei

Magistrala de metrou Drumul Taberei va fi data in functiune marti, incepand cu ora 12:00, a anuntat,.

Magistrala de metrou Drumul Taberei se deschide traficului

Magistrala 5 de metrou, sectiunea Raul Doamnei Eroilor, inclusiv Valea Ialomitei se deschide marti, la opt ani de la inceperea lucrarilor.

Lucian Bode: Bucurestenii pot calatori gratuit pe magistrala de metrou Drumul Taberei, marti, pana la ora 23.00

Circulatia pe magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi gratuita marti, ziua inaugurarii, pana la ora 23. Anuntul a fost facut de catre Lucian Bode, ministrul Transporturilor. Sunt bucuros.

Klaus Iohannis, Ludovic Orban si Lucian Bode participa la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei. E poate cea mai grea lucrare de infrastructura din Romania din 1990 pana in prezent (VIDEO, FOTO)

Dupa noua ani, magistrala 5 de metrou care ajunge in Drumul Taberei e deschisa publicului. La inaugurarea care vine sase ani mai tarziu decat termenul initial stabilit sunt prezenti premierul Ludovic Orban si.

Ludovic Orban, la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei: Investitiile in infrastructura sunt prioritatea absoluta a Guvernului pe care il conduc (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au inaugurat, marti, magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor. Cu aceasta ocazie, Orban a subliniat ca.

Metrou Drumul Taberei. Cum arata harta Magistralei 5, care urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta

Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa circulatiei marti, 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Lucrarile trebuiau finalizate, conform primului termen avansat,.

Metrou Drumul Taberei. Cat timp va trebui sa astepti pe peron trenul. Metrorex a facut anuntul

Intr-un final, Metroul din Drumul Taberei se deschide pentru calatori, in cel de-al 6-lea an de intarzieri. Cu acest prilej, Metrorex a anuntat programul trenurilor de pe Magistrala 5, sectiunea Eroilor 2 -.

Metrorex, despre metroul din Drumul Taberei: Sunt in desfasurare proceduri referitoare la punerea in functiune

Reprezentantii Metrorex au anuntat ca sunt in desfasurare procedurile pentru punerea in functiune a magistralei M5 de metrou Drumul Taberei. Este vorba de configurarea sistemelor din faza de testare in cea de exploatare pentru instalatiile de siguranta circulatiei si informare calatori, taxare, televiziune cu circuit inchis si comunicatii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )