Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis, despre noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, despre noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va lua nicio decizie in privinta noilor ministri propusi de PSD pana dupa Ziua Nationala de 1 Decembrie. De asemenea, el a precizat ca nu va semna nici decretul de revocare din functie a ministrului. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis refuza noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va lua nicio decizie in privinta noilor ministri propusi de PSD pana dupa Ziua Nationala de 1 Decembrie. De asemenea, el a precizat ca nu va semna nici decretul de revocare din functie a ministrului.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce PSD a decis sa remanieze Guvernul Dancila. Va accepta noii ministri? LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Cotroceni, incepand cu ora 13. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Klaus Iohannis amana decizia numirii in Guvern a Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici pana dupa 1 Decembrie: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre remanierile guvernamentale, dupa ce in urma cu doua zile, sase noi ministri au depusjuramantul de investitura,la Palatul Cotroceni. Am.

Cine pleaca si cine ramne n Guvernul Dancila

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni schimbarea a opt ministri din guvernul Dancila. Lia Olguta Vasilescu a fost nominalizata in Comitetul Executiv National al PSD pentru a prelua functia de ministru al Transporturilor, ea urmand sa fie inlocuita la Munca cu Marius Budai. De asemenea, in locul lui Stanescu pe postul de ministru al Dezvoltarii si vicepremier a fost numit Ilan Laufer, fostul ministru pentru mediul de afaceri. HotNews a intocmit lista schimbarilor care ar urma la sefia ministerelor si va prezinta profilurile noilor ministri.

Klaus Iohannis amana decizia privind nominalizarea Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici: Nu voi accepta noi numiri de ministri pana la sarbatorile Centenarului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va accepta nicio numire noua in Guvernul Romaniei pana la 1 decembrie. Aceasta declaratie vine in contextul in care PSD a anuntat marti ca Lia Olguta.

Noii ministri au depus juramantul in fata lui Iohannis la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Cei sase noi ministri pe care Klaus Iohannis i-a acceptat in urma remanierii guvernamentale au depus juramantul la Palatul Cotroceni. Tot acum a depus si juramantul Ecaterina Andronescu, care deja era numita.

Noii ministri din Guvernul Dancila au depus juramantul, la Palatul Cotroceni

Noii membri ai Cabinetului Dancila au depusjuramantul de investitura marti,la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a emis decretul de remaniere guvernamentala, tinand cont.

intalnire intre premier si noii ministri la sediul Guvernului

O intalnire a noilor ministri cu premierul Viorica Dancila a avut loc marti, la Palatul Victoria, inainte ca acestia sa depuna juramantul de investitura in fata presedintelui Klaus Iohannis. in.

Guvernul asteapta raspunsul lui Iohannis. Numele noilor ministri, trimise la Cotroceni

Propunerile cu noii ministri au fost trimise la Cotroceni, iar Executivul asteapta raspunsul Administratiei Prezidentiale. Sapte ministri au plecat din Executiv, iar al optulea, Lia Olguta Vasilescu,.

KLAUS IOHANNIS: Nu va exista nicio schimbare de ministri in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a primit, la interval de doua zile, a doua propunere de remaniere guvernmentala, precizand ca in acesta saptamana nu va exista nicio schimbare de ministri si ca a doua remaniere va fi discutata cel mai devreme in prima saptamana dupa sarbatorirea Centenarului.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )