Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de pensii: Aceasta abordare e deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice / Somez Guvernul sa-si revina

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, despre Pilonul II de pensii: Aceasta abordare e deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice / Somez Guvernul sa-si revina

Presedintele Klaus Iohannis a somat guvernul sa-si revina, dupa aparitia unui proiect de lege care vorbea despre suspendarea pentru sase luni a platilor la Pilonul II de pensii, afirmand ca avem de-a face cu o abordare care este deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de pensii: ii somez pe guvernanti sa-si revina

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Guvernul trebuie sa clarifice ce intentioneaza sa faca cu Pilonul II de pensii deoarece in joc sunt banii romanilor care au contribuit cu bani in acest.

Income. Vicepremierul Viorel Stefan, detalii despre Pilonul II de pensii si o posibila remaniere a Guvernului Dancila

Vicepremierul Viorel Stefan a vorbitsambata, la Income, despre Pilonul II de pensii. Acesta spune ca apropiem, in sfarsit, de o crestere sustenabila. Nu exista nicio discutie, nicio evaluare.

Iohannis, despre modificarile la Pilonul II de pensii: ii somez pe guvernanti sa isi revina.Sunt banii romanilor, nu banii statului. PSD sa nu se atinga de ei!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara, intrebat despre proiectul privind suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii, ca aceasta abordare este la limita unei guvernari diletante foarte toxice si i-a somat pe guvernanti sa isi revina si sa clarifice odata pentru totdeauna care este intentia lor legata de Pilonul II.

Klaus Iohannis, intervine in scandalul legat de Pilonul II de pensii: Abordarea este la limita unei guvernari diletante, foarte toxice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de viitorul Pilonului II de pensii si ii someaza pe guvernanti sa clarifice intentiile pe care le au in acest sens pentru ca, sustine seful statului,.

Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de Pilonul II de pensii: Abordarea este la limita unei guvernari diletante, foarte toxice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de viitorul Pilonului II de pensii si ii someaza pe guvernanti sa clarifice intentiile pe care le au in acest sens pentru ca, sustine seful statului,.

Vosganian, despre Pilonul II de pensii: Aia sunt banii romanilor. Se pot lasa mostenire. Nu pot fi luati de catre statul roman

Varujan Vosganian a facut declaratii luni seara la Antena 3 cu privire la Pilonul II de pensii. Pilonul II de pensii a intrat in functiune in 2008, iar de atunci si pana acum are peste un milion de.

Premierul Dancila, despre Pilonul II de pensii: Nu se va desfiinta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a afirmat luni, in cadrul unei conferinte de presa, la Pilonul II de pensii nu se va desfiinta. Premierul a mai spus ca se va incerca gasirea unor solutii pentru.

Viorica Dancila, noi precizari despre Pilonul II de pensii: Nu se desfiinteaza, dar vom face o analiza (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara ca nu se va renunta la Pilonul II de pensii, dar ca vor fi facute analize daca acesta va fi optional sau nu. Este o propunere a Comisie Nationale de.

Liviu Dragnea ameninta cu Codul Penal ,,anumiti ziaristi si ,,cetateni care au vorbit despre Pilonul II de pensii

Liviu Dragnea a amenintat cu Codul Penal anumiti ziaristi si anumiti cetateni care au vorbit in ultimele zile despre o intentie a Guvernului de a desfiinta Pilonul II de pensii. Concret, legea prevede pana la 5 ani de.

Vicepremierul Viorel Stefan, exclusiv, la Income, la Antena 3, explicatii despre Pilonul II de pensii

Vicepremierul Viorel Stefan este invitatul editiei de sambata, de la 10. 00, a emisiunii Income de la Antena 3, realizata de Maria Toader. Vicepremierul Stefan clarifica ceea ce se va intampla cu Pilonul II.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )