Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre motiunea impotriva lui Florin Citu: O golaneala a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor Florin Citu a reprezentat o golaneala a PSD.

Iohannis, despre alegerea primarilor n doua tururi: Daca nu se adopta n Parlament, ar fi o abordare rezonabila sa se mearga cu asumarea raspunderii n Parlament

Presedintele Klaus Iohannis spune ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin, iar daca proiectele de lege pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi nu vor trece de Parlament, atunci ar fi o abordare rezonabila ca Guvernul sa isi asume raspunderea in Parlament.

Pensiile pe care Klaus Iohannis le vrea eliminate cu orice pret. PSD a exagerat cu aceste indemnizatii

Astazi Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o zi plina de declaratii si, bineinteles, de atacuri la reprezentantii PSD. in plus fata de cele discutate pe marginea eliminarii pensiilor, domnul Iohannis a avut cateva lucruri de spus si despre motiunea simpla de cenzura inaintata in Parlament impotriva Ministrului Liberal de la Finante, Florin Citu. Pensiile .

Klaus Iohannis raspunde la amenintarea PSD-ului: Daca Guvernul Orban pica, acesta este primul pas spre ANTICIPATE (VIDEO)

Klaus Iohannis le raspunde PSD-istilor care avertizeaza cu depunerea motiunii de cenzura impotriva guvernului Orban. Presedintele spune ca daca pica Executivul se va ajunge la alegeri.

Seful PSD, despre suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca partidul sau nu-si permite sa declanseze o actiune de suspendare din functie a lui Klaus Iohannis, fiind de parere ca acesta ar fi un demers gratuit si condamnat si ar crea o criza politica artificiala.

Iohannis, despre motiunea simpla mpotriva ministrului Finantelor: O golaneala a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a calificat drept o golaneala a PSD motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, care a fost adoptata in urma cu o zi de Senat.

Ciolacu spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD: Observ ca Guvernul este condus, mai nou, de la Cotroceni

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD si sustine ca in acest moment PSD este singurul partid de opozitie, iar disparitia PSD ar insemna disparitia democratiei.

Klaus Iohannis, dezlantuit la adresa PSD: Motiunea din Senat, o golaneala!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor a .

Klaus Iohannis: Efecte PSD se vor propaga si peste anii viitori. E nevoie de o restrangere a cheltuielilor pentru a ne apropia de tinta de deficit de 3% (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca ne confruntamcu un deficit peste limita prevazuta in acest an si este nevoie de o restrangerea cheltuieilor pentru a ne apropia de 3%. Guvernele esuate au.

KLAUS IOHANNIS: Protocoalele secrete pe justitie s-au incheiat demult

Intrebat in cadrul sedintei despre protocoalele secrete de membrul CSM, Gabriela Baltac, presedintele Klaus Iohannis a declarat: ,,Acea etapa cu protocoale secrete pe justitie s-a incheiat demult si voi veghea sa nu mai revina niciodata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )