Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis, despre posibilitatea de a deveni noul sef al Consiliului European. Vom incepe o negociere

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, despre posibilitatea de a deveni noul sef al Consiliului European. Vom incepe o negociere

Presedintele Klaus Iohannis, prezent joi la Bruxelles, a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea de a deveni seful Consiliului European. Daca acest lucru s-ar intampla, i-ar lua locul polonezului Donald Tusk. Iohannis, dezvaluiri despre sefia la Consiliul European Presedintele Romaniei a fost prezent, in cursul zilei de joi, la Consiliul European. Klaus Iohannis a fost intrebat . continuă pe Playtech

Iohannis, despre zvonul privind numirea sa in fruntea Consiliului European: Daca aceasta este opinia cuiva, este in regula pentru mine

Presedintele Klaus Iohannis a comentat informatiile lansate de Financial Times cu privire la posibilitatea ca seful statului sa fie numit in functia de presedinte al Consiliului European.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea de a fi numit presedinte al Consiliului European: Daca asta e opinia cuiva, e in regula pentru mine, dar nu cred ca e bine sa comentez zvonuri Sa asteptam si sa vedem cum merg discutiile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat, joi, sa comenteze informatiile aparute in ultimele saptamani in presa internationala potrivit carora ar putea deveni noul presedinte al Consiliului European, dupa ce.

Iohannis, despre negocierile pentru posturile de conducere din institutiile UE: Cred ca vom face pasi spre o solutionare, dar nu ma astept sa avem o decizie la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca la reuniunea Consiliului European de joi de la Bruxelles vor fi discutii despre posturile de conducere ale institutiilor UE, insa nu se asteapta ca pana la final sa fie luata o decizie care sa fie apoi transmisa Parlamentului European.

Klaus Iohannis va lua parte la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Ce teme importante vor fi discutate

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, se arata in agenda Administratiei Prezidentiale. Joi, presedintele va lua parte la summitul.

Iohannis, despre presedintia Consiliului UE: Rezultatele pe care le-am obtinut sunt foarte bune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intrebat daca e multumit de rezultatele presedintiei romane a Consiliului UE, ca tara noastra a incheiat un numar foarte de dosare, lucru care arata ca avem oameni foarte buni la Bruxelles.

Klaus Iohannis, referitor la functia de presedinte al Consiliului European: Sa speram ca vom avea un nume in scurt timp

Aflat la Bruxelles pentru a participa la reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti. La aceasta sedinta se vor alege functiile-cheie pentru viitoarea.

Klaus Iohannis: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la.

Klaus Iohannis, favorit pentru o functie-cheie in Parlamentul European. Renunta presedintele la Cotroceni pentru Bruxelles?

Klaus Iohannis participa in aceste momente la Bruxelles, la sedinta Consiliului European. Este cea mai importanta sedinta dupa alegerile europarlamentare. La aceasta sedinta, dupa cum a spus si Iohannis,.

Mihai Fifor, reactie la discursul lui Klaus Iohannis: Votul prin corespondenta are anumite rigori pe care cetateanul trebuie sa le stie

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National si purtatorul de cuvant al PSD, a declarat in exclusivitatela Antena 3 ca discursul presedintelui Klaus Iohannis, legat de votul din Diaspora este un lucru pe.

MApN continua razboiul in justitie cu Klaus Iohannis. Procesul pe tema mentinerii lui Nicolae Ciuca la sefia Armatei s-a mutat la inalta Curte

Ministerul Apararii Nationale a declarat recurs la decizia Curtii de Apel prin care i s-a dat dreptate lui Klaus Iohannis, privind decretul de prelungirie a mandatului generalului Nicolae Ciuca in functia de sef al Statului Major al Armatei. Actiunea a fost intentata la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) in 27 mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )