Libnet.ro
UNICEF

07:16

Klaus Iohannis despre situatia spitalelor in pandemie: Sistemul nostru de spitale nu functioneaza bine

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis despre situatia spitalelor in pandemie: Sistemul nostru de spitale nu functioneaza bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca doreste o imbunatatire a intregului sistem de sanatate: imi doresc, dupa alegeri, un Guvern responsabil, solid, care vine cu o politica de imbunatatire a intregului sistem de sanatate, lucru care se poate incepe cu succes intr-un mandat de patru ani. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre profesorul care a parodiat obligativitatea mastii in scoli: Este jalnic!

Fenomenul fara botnita ajunge si in scoli. Un profesor din Oradea s-a ales cu dosar penal dupa ce a parodiat obligativatea purtarii mastii in scoli. Dascalul si-a indemnat sa poarte la ore masti de clown si de animale, in locul celor sanitare, apoi a surprins circul in imagini. Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu se poate tolera un astfel de comportament si este convins ca vor fi luate masuri in acest caz. De altfel si premierul Ludovic Orban sustine ca pentru instigarea si nerespectarea reguilor, dascalul trebuie inlaturat atat de la catedra, cat si din sistemul de invatamant.

Klaus Iohannis, despre cresterea salariilor si pensiilor: Nu exista spatiu fiscal

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca este de dorit sa creasca pensiile si salariile profesorilor. Sunt lucruri pe care si eu mi le doresc si guvernul si le doreste si deja primii pasi s-au facut, a spus Iohannis.

Ce spune Klaus Iohannis despre un posibil nou lockdown

Presedintele Klaus Iohannis este increzator si spune ca personal nu vede motive pentru un nou lockd.

Klaus Iohannis, despre inchiderea scolilor dupa alegeri: Acest scenariu nu este posibil. PSD e nu doar iresponsabil in Parlament, ci se ocupa de imprastierea de minciuni in public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD de iresponsabilitate si de faptul ca se ocupa de imprastierea de minciuni in public. Totul in contextul in care liderul social-democrat, Marcel Ciolacu a declarat,.

Klaus Iohannis, despre promulgarea majorarii pensiilor cu 40%: Va trebui sa asteptam un moment prielnic

Parlamentul a votat in aceasta saptamana majorarea pensiilor cu 40%. intrebat daca va promulga legea, Klaus Iohannis a declarat ca nu este momentul oportun pentru o astfel de masura. Este o chestiu.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale in 2020: Din cauza pandemiei de COVID-19 intregul proces electoral a fost perturbat

In cursul zilei de miercuri, 23 septembrie, presedintele Romaniei a discutat despre organizarea alegerilor locale in timpul pandemiei de COVID-19, dar si despre masurile sanitare si de protectie, luate in.

Klaus Iohannis, despre cresterea numarului de cazuri de COVID-19: Sunt adeptul masurilor luate in plan local sau judetean (VIDEO)

In cursul zilei de miercuri, presedintele a discutat si despre o eventuala impunere a unor masuri sanitare de protectie, in anumite regiuni, in contextul unui nou record de cazuri de COVID-19, raportate in.

Klaus Iohannis, despre revenirea la starea de urgenta: Trebuie sa ramana ultima solutie, atunci cand nimic altceva nu mai functioneaza (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de miercuri, 23 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, in contextul numarului tot mai mare de cazuri de COVID-19 in sezonul rece, daca exista un prag de.

Klaus Iohannis vorbeste despre un scenariu de groaza daca se va aplica rectificarea bugetara votata de Parlament: Banii nu exista, ni se vor taia 3 miliarde din fondurile UE si nimeni nu ne va mai imprumuta

Presedintele Klaus Iohannis a avansat un scenariu de groaza in eventualitatea in care rectificarea bugetara, asa cum a fost ea trecuta prin Parlament de PSD, va intra in vigoare. Dincolo de faptul ca.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va sustine miercuri, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele ar putea vorbi despre alegerile locale care vor avea loc duminica, dar si despre masurile de siguranta pe care autoritatile le-au luat pentru a asigura siguranta votantilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )