Libnet.ro
UNICEF

12:46

Klaus Iohannis: La dezbaterea de marti vom discuta pe toate temele care sunt de interes intr-o campanie prezidentiala

B1 B1,
Klaus Iohannis: La dezbaterea de marti vom discuta pe toate temele care sunt de interes intr-o campanie prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a facut noi precizari despre dezbaterea care va fi organizata marti, 19 noiembrie, in perspectiva celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PNL a declarat ca in. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Dezbaterea anuntata are loc marti in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I

Dezbaterea electorala cu jurnalisti, analisti si comentatori politici anuntata de presedintele Iohannis va avea loc marti, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, conform SNSPA, care precizeaza ca propunerea sa de a asigura un spatiu neutru pentru dezbaterea electorala inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Romania a fost agreata de echipa de campanie a lui Iohannis.

Dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalisti si politologi va avea loc la Biblioteca Centrala Universitara

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative anunta ca dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis cu formatori de opinie, jurnalisti si politologi va avea loc marti la Biblioteca Centrala Universitara.

CTP, reactie neasteptata despre Klaus Iohannis: S-a schimbat mult fata de 2014

Cristian Tudor Popescu a comentat in aceasta seara, la Digi 24, prestatia presedintelui actual al Romaniei, la dezbaterea de azi cu jurnalistii. Cu toate ca gazetarul l-a tinut aproape in continuu dintr-o lauda in alta, a avut un mic lucru sa-i reprosoze. CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalistii Cristian Tudor Popescu a comentat .

Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a stabilit unde face dezbatere

Dezbaterea electorala anuntata de Klaus Iohannis va avea loc marti, la Biblioteca Centrala Universitara. Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) anunta ca va asigura un spatiu.

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca.

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere, la Antena 3

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere electorala inedita. Prezentatorul de la Antena 3 a anuntat ca trustul din care face parte va pune la dispozitie toate cele 5 canale de televiziune, 2 posturi de radio si 12 platforme online. Mihai Gadea vrea dezbatere Iohannis vs. Dancila la Antena .

Klaus Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Nu cred ca pot sa-i conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea

Klaus Iohannis le transmite un mesaj alegatorilor PSD. Acesta a subliniat ca votantii PSD sunt victime ale minciunilor partidului pe care l-au votat in 2016. Cu toate ca nu crede ca poate obtine votul lor.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )