Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump lauda cresterea economica din Romania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump lauda cresterea economica din Romania

UPDATEin timpul intalnirii Klaus Iohannis - Donald Trump de la Casa Alba, a fost abordata si problema coruptiei din Romania. Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat convingerea si increderea,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump: Americanii iubesc romanii. in Romania totul merge foarte bine - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE Klaus Iohannis a ajuns in Biroul Oval al presedintelui american Donald Trump. Ambii presedinti au facut declaratii si si-au aratat emotia si placerea de a se reintalni intr-o formula.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump lauda cresterea economica din Romania- LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE in timpul intalnirii Klaus Iohannis - Donald Trump de la Casa Alba, a fost abordata si problema coruptiei din Romania. Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat convingerea si increderea,.

Klaus Iohannis si Donald Trump semneaza o declaratie comuna - surse

Potrivit unor surse oficiale, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele SUA, Donald Trump, vor adopta o declaratie comuna privind intarirea relatiilor dintre cele doua state in baza.

Klaus Iohannis si Donald Trump semneaza o declaratie comuna

Potrivit unor surse oficiale, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele SUA, Donald Trump, vor adopta o declaratie comuna privind intarirea relatiilor dintre cele doua state in baza.

Klaus Iohannis incepe luni vizita de doua zile in SUA: Ce subiecte se afla pe agenda discutiilor cu Donald Trump (VIDEO)

Klaus Iohannis pleaca, luni, in Statele Unite, la invitatia oficiala a presedintelui Donald Trump. Liderul roman se va afla la Casa Alba pentru a doua oara, dupa vizita din iunie 2017. Energia, securitatea si.

Primele imagini de la Casa Alba. Klaus Iohannis in dialog cu Donald Trump in Biroul Oval - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATEPresedintele Klaus Iohannis participa in aceste momente la dialogul cu Donald Trump, la Casa Alba. Temele principale sunt parteneriatul strategic si ridicarea vizelor pentru romani. Potrivit unor.

Klaus Iohannis se intalneste, la Washington, cu Donald Trump. Mizele vizitei presedintelui in SUA

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis va sosi la Casa Alba la ora 14,00 21,00 ora Romaniei), unde va fi intampinat de presedintele SUA, Donald Trump, si va semna in Cartea de Onoare. Dupa acest moment vor avea loc, in Biroul Oval, convorbirile tete-a-tete ale celor doi presedinti, urmate de discutii cu participarea membrilor delegatiilor oficiale.

Viorica Dancila, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu a consultat-o in legatura cu problemele pe care le va discuta cu Donald Trump in timpul vizitei la Casa Alba. Totodata, premierul ii atrage at.

UPDATE Klaus Iohannis a fost primit de Donald Trump la Casa Alba Trump: Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba, la ora locala 14,00 21,00 ora Romaniei). UPDATE 22:20 Discutiile tete-a-tete, care erau prevazut pentru o jumatate de ora, s-au incheiat dupa aproximativ o ora. UPDATE 21:30 Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand, a declarat Donald Trump, in Biroul Ovala, alaturi de Klaus Iohannis, despre care a spus ca are respect pentru ceea ce face el si pentru ceea ce se intampla in Romania.

De ce merge Klaus Iohannis in SUA. Cand a fost prima intalnire cu Donald Trump si ce s-a intamplat atunci

Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump in SUA, la Casa Alba, pe 20 august. De ce ii va face o vizita liderul tarii noastre presedinelui SUA? Cand a fost prima intalnire a celor doi si ce s-a intamplat atunci? De ce merge Klaus Iohannis in SUA? Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )