Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis a discutat cu liberalii despre intrarea la guvernare alaturi de USR PLUS

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis a discutat cu liberalii despre intrarea la guvernare alaturi de USR PLUS

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire la Vila Lac 1 cu Ludovic Orban si mai multi lid. continuă pe România Liberă

VIDEO Klaus Iohannis, atac in rafala la PSD: Trebuie sa lansam definitiv in urma acest cosmar. Nicio reforma nu a scapat fara sa fie sabotata de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la adresa PSD, despre care spune ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a fost prinsa nepregatita de pandemia de COVID-19. Ne putem imagina catastrofa daca am fi ajuns cu o guvernare pesedista care a esuat lamentabil pe toate planurile, a afirmat Iohannis. Totodata, seful Statului a lansat ode pentru PNL, subliniind ca a fost singurul partid care si-a asumat guvernarea.

Klaus Iohannis: Dragi romani, pe 6 decembrie indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva Voi lucra alaturi de viitorul guvern, pe care il vad constituit in jurul PNL, pentru a transforma Romania Normala in realitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca tara noastra a fost puternic afectata ani la rand de coruptia si incompetenta guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit in.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Capitalei: Problematica este nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Bucuresti, in conditiile in care mai multe localitati din Ilfov au intrat in carantina din cauza cresterii mare a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Codul rutier a fost modificat. Ce trebuie facut urgent cu aceste vehicule

Informatii de ultima ora despre aceste vehicule. Codul utier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul. Vehiculele care trebuie inmatriculate si inregistrate la RAR Codul Rutier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede ca vehiculele rutiere care se deplaseaza cu maxim 25 kmh sa fie inmatriculate si .

Firea, despre Klaus Iohannis: Se manifesta ca un presedinte disperat de partid care vede ca pierde teren

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe retelele de socializare dupa ce Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, la Cotroceni.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica procedura adoptiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, o lege care modifica procedura adoptiei. Este vorba despre modificarea si completarea Legii nr. 2732004 privind procedura adoptiei, precum si pentru.

Klaus Iohannis: Evolutia pandemiei la noi in tara ramane in continuare una deosebit de ingrijoratoare Masurile de preventie incep sa dea rezultate Strategia de vaccinare anti-COVID va fi supusa aprobarii in sedinta CSAT (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a oferit noi detalii despre campania de vaccinare anti-COVID-19. Autoritatile s-au mobilizat foarte bine si, la ora actuala, avem o Strategie de vaccinare anti-COVID, care.

KLAUS IOHANNIS: Pe 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca pe 6 decembrie, odata cu alegerile parlamentare, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie definitiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )