Libnet.ro
UNICEF

14:30

KLAUS IOHANNIS: Documentele pentru numirea ministrilor, analizate la Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Documentele pentru numirea ministrilor, analizate la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca ultimele documente trimise de premierul Viorica Dancila pentru numirea Liei-Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi sunt in analiza departamentului de specialitate al Administratiei Prezidentiale iar un raspuns va fi dat intr-un timp rezonabil. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, despre numirea ministrilor: Voi da un raspuns ntr-un timp rezonabil. Este n analiza

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, la Aachen, ca va da un raspuns noii solicitari a premierului privind numirea celor doi ministri de la Transporturi si Dezvoltare Regionala intr-un termen rezonabil.

Prima reactie a Guvernului la atacul lui Klaus Iohannis: Pentru noi este un punct negativ. Toti considera neserioasa aceasta abordare

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, a vorbit, marti, despre audierile dinComisiade Specialitate a Perlamentului European de la Bruxelles, dar si despre declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu pr.

SONDAJ: Sunteti de acord cu suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis?

Catalin Radulescu a declarat ca va propune, in Comitetul Executiv al partidului, suspendarea presedintelui Klaus Iohannis pentru o perioada de 7 zile pentru ca, in acel interval, cel care detine interimar.

Coalitia de guvernare decide strategia impotriva lui Klaus Iohannis

Coalitia de guvernare ar putea decide astazi ce strategie adopta impotriva lui Klaus Iohannis. Liviu Dragnea s-a intors din vacanta si se va intalni cu Calin Popescu-Tariceanu pentru a stabili care este.

Consiliile locale, obligate sa plateasca bursele pentru elevi. Presedintele Klaus Iohannis a promugat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat recent proiectul pentru modificarea Legii Educatiei, prin care este instituita obligatia pentru consiliile locale sa acorde burse de performanta, de merit, de studiu si de ajutor social pentru elevii de la cursurile cu frecventa din invatamantul preuniversar.

KLAUS IOHANNIS: Deprecierea leului - rezultatul guvernarii PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu privire la deprecierea leului in fata euro, ca PSD guverneaza prost si acest lucru se reflecta si in cursul de schimb.

Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla in acest weekend la schi in Muntii Sureanu. Seful statului a fost vazut pe partie de niste turisti care nu au ratat ocazia de a se fotografia cu acesta. Klaus.

Klaus Iohannis continua sa o tina in asteptare pe Viorica Dancila in privinta numirilor din Guvern

Klaus Iohannis continua sa o tina in asteptare pe Viorica Dancila in privinta numirilor din Guvern. Presedintele spune ca a primit a treia scrisoare in care Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

Klaus Iohannis: PSD guverneaza prost. Rezultatul se vede si in cursul de schimb

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, cu privire la deprecierea leului in fata euro, ca PSD guverneaza prost si acest lucru se reflecta si in cursul de schimb. Sigur ca sunt motive de.

Augustin Lazar: L-am cunoscut pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce s-a consumat toata procedura de numire

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni seara, ca afirmatia ca ar fi semnat o ordonanta de clasare a unui dosar care l-ar viza pe presedintele Klaus Iohannis este ridicola si sustine ca l-a cunoscut pe seful statului dupa ce s-a consumat toata procedura de numire.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )